recenze

Cyclops

Cyclops

Máte rádi bludiště ala Pacman? Cyclops nabízí podobný herní zážitek s několika podstatnými rozdíly. Ptáte se, jak by mohl vypadat přepracovaný Pacman? Co se na něm dá změnit? Cyclops vám vaše otázky s radostí zodpoví!
Freeware Pacman měl již několik zajímavě řešených verzí. Za zmínku stojí určitě Pacman 3D Agressive nebo Pacman Jr., ale pohrdnout bychom neměli ani běžnému DirectX Pacmanu. Ale dost o možných verzích této legendární logické hry. Dnešní gamesa se od ní sice trochu odvíjí, ale přeci jen tu najdeme několik zajímavých odlišností, díky kterým jsme rázem postaveni před novou hru.

Cyclops nabízí několik barevných světů, v nichž máte vždy stejný úkol. Najít všechny předměty, sebrat je a projít dveřmi. Na první pohled jednoduché úkoly, ale v bludišti, ve kterém se nalézáte, se mimo vás prochází i několik škůdců. Ti vám jdou samozřejmě po krku. Pokud se s nimi střetnete, přijdete o jeden ze tří životů. Mimo těchto levelů, lze vyzkoušet i Big World aneb obrovský svět, kde musíte nalézt tři předměty, abyste zvítězili. Toto bludiště je však o mnohem větší než ty z předchozí a je navíc sestaveno tak, aby cesta k předmětům byla co nejsložitější a nejdelší.

Co mě na hře trochu mrzí, je umělá inteligence protivníků. Reagují na váš pohyb, ale někdy udělají tak stupidní tahy, že je pro vás naprosto jednoduché projít kolem nich. Na druhou stranu si ale neumím představit, jak by hra probíhala, kdyby se hned ze začátku vydali všichni vaším směrem. Takže buďme rádi za to, že jim to příliš nemyslí. Cyclops nabízí dostatek levelů a věřte, že je jen tak nedohrajete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =


galerie

Cyclops Cyclops Cyclops