recenze

Jamie's Revenge

Jamie's Revenge

Jamie měl velké štěstí. Ve své tyčince našel zlatý tiket, s nímž může vyrazit na exkurzi do továrny na kuřecí krky pana Conky. Přestaňte přemýšlet nad tím, kterému filmu je tato zápletka podobná a raději se vrhněte do hry. Pomsta bude sladká.
V návštěvní den vyhodí někdo cíl vaší návštěvy do povětří. Nemá cenu brečet nad čerstvými troskami, a tak se náš hrdina vydává na cestu s úmyslem vypátrat a potrestat viníka.

Je jasné, že nepůjde o žádnou klidnou vycházku. Právě naopak. Procházení jednotlivých úrovní je ve velmi svižném duchu a čekají vás samozřejmě mnohé nesnáze. Jednou z nich jsou všudypřítomní nepřátelé v podobě malých potvůrek nebo bossů. Cestou sbíráte nespočet oněm kuřecích krků a skáčete přes různé propasti, mráčky, jezdíte po šňůře na prádlo a létáte do výšin. Pozor si musíte dát to, abyste se celý dostali na místo určení a „nezahučeli“ do nějaké ostnaté jámy. Příležitostí k tomu je všude víc než dost.

Přestože má hra pěknou rychlost, někdy se budete muset pozastavit překonáním nějaké překážky, ať se vám to líbí nebo ne. O životy se alerozhodně bát nemusíte. Ovládání se může někomu zdát citlivější, s čímž souhlasím J. Celá hra je vyvedena v pěkné grafice, což je nepochybně plus. Myslím si, že nejvíce se pobaví hlavně příznivci hopsaček.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

Andrew | 20.01.08 v 21:23

Tohle je naprosto super hopsačka a hodně mi během zkouškového pomáhá na odreagování :). Rozhodně nesouhlasím s autorem, že "nevydrží na dlouho." Líbí se mi změny světů, líbí se mi nastavená úroveň obtížnosti (ani nepřekonatelné, ale ani to nedáte na první pokus) a technické zpracování taky OK, pokud si hru nespustíte full window. Prostě super hopsačka. Jinak jsem zažil už i mnohem citlivější ovládání :-) 80%


galerie

Jamie's Revenge Jamie's Revenge Jamie's Revenge

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce