recenze

Cow Jones

Cow Jones

Dnes se vrátíte do času Pacmana. Jednoduchou, ale zábavnou hrou, která svého předchůdce o mnohé vylepšila. Zajímá vás, jak by mohla vypadat moderní předělávka Pacmana? Čtěte dál!
Pacmana (zde pod názvem CrackMan) jsme už na Freegame měli. Dokonce v mnoha podobách, takže si určitě každý našel toho svého. Dnes mám však tu čest, představit vám hru, založenou na principu Pacmana s vylepšenou grafikou, hratelností a délkou. O takovou hru se rozhodně nenechte připravit. ;)

Kdo by neznal Pacmana? No asi nikdo. Kořeny této hry sahají někam do začátků vyrábění PC her. Dříve samozřejmě nevycházela jako freeware hra, ale dnes by asi neměla příliš šancí jako běžná hra. ;) Jak asi všichni víte, úkolem hry je posbírat všechny stejné předměty (většinou kuličky, mince apod.) a přitom se vyhnout protivníkům, kteří vám buď kříží cestu nebo vás sledují. V případě Cow Jones bych řekl, že vás spíše sledují. Jsou navíc stejně rychlí, což hru dělá obtížnější a zdlouhavější. Pacman neměl nikdy příliš oslnivou grafiku a to se o Cow Jones říct nedá. Zde si autoři s grafikou docela pohráli. Opravdu se jim povedla, i když nejde o příliš složitou hru. Dále zvukové efekty, melodie při hře a v menu jsou na úrovni a odpovídají dnešní době.

Toho si u podobných her vážím, neboť je to zpestřuje a dělá kvalitnějšími. ;) Hra obsahuje několik dlouhých kol, takže u ní rozhodně nějakou tu hodinku prosedíte, než dojdete až na konec. Z Pacmana byly také použity výhody jako chvilkové zpomalení nepřátel, kdy se vše otočí a honit je začnete vy. Po zničení se však za chvíli znovu objeví a začnou vám znepříjemňovat život. Na celou hru máte celkem tři životy, s čím jde už od začátku vystačit. Než si zvyknete na rychlost, prostředí a logiku protivníků, tak o nějaký ten život přijdete, ale rozhodně to neskončí smutným nápisem „Game over“. ;)

Inu hodně štěstí při zmodernizovaném návratu do let minulých. ;) Věřím, že se ze začátku pobavíte, ale rozhodně nejde o hru, která vás bude bavit každý den. ;)

stáhnout hru
Blister

autor
/ Blister

Skóre

72 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

stana | 12.09.07 v 21:43

dobry ale chtěl bych plnou verzy.existuje?a kde?

ferda | 06.03.03 v 01:16

Teď je to funkční.
Dík

Blister | 05.03.03 v 15:00

Něco jsem upravil, zkuste to teď...

Blister | 05.03.03 v 14:23

Ok, jelikož je to častý dotaz, tak s tím zkusím něco dělat ;)

ferda | 05.03.03 v 02:04

A nejde a nejde..........
Stáhnout...........
pouze218kb a to je málo..........

Blister | 03.03.03 v 17:17

Teď jsem to zkoušel a jde mi to...

štěpánka | 03.03.03 v 13:21

tato hra nejde stáhnout celá. Proč????

Martin | 01.03.03 v 19:41

Jako hra vypadá celkem dobře, ale když jí stahuju stahuje se místo 5.3 MB jen 200 něco KB takže to pak nejde spustit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


galerie