recenze

Robocop 2D

Robocop 2D

Vydejte se do budoucnosti s jednou z nejslavnějších akčních postav a vyčistěte ulice od gangsterů. I v případě, že Robocopa příliš nemusíte, doporučuji vyzkoušet toto skvělé, ale dosti obtížné remake. Moderní grafické a zvukové pojetí činí ze hry neobyčejně kvalitní záležitost.
Příliš lidí by dnes asi nenapadlo udělat remake slavného Robocopa. Není se čemu divit. Je starý, v současnosti totálně nezajímavý a hlavně se najde i spousta jiných akčních hrdinů, kteří by si zasloužili objevit se v nějakém remake. Proč tedy přišli Park Productions právě s ním? Každý si asi odpovíte něco jiného, ale něco bude na tom, že Robocopa dnes nevidíte na každém herním serveru a hlavně – pokud si hru zahrajete, to poslední na co byste při hraní mysleli, je fakt, že hrajete s Robocopem. ;)

Díky kvalitní grafice a hudbě z filmu získáte příjemný herní zážitek, který navíc ještě zpestřuje hratelnost. Robocop je sice zastaralý a radši bychom asi hráli s jinou postavou, ale při hraní se s tím nějak už vyrovnáte a budete se hlavně věnovat protivníkům než tomu, že hrajete s postavou, která už to má tak trochu za sebou. :) Nicméně hra nabízí několik levelů přeplněných různými nepřáteli s jediným úkolem – mít v ulicích klid, který jim vy narušujete. ;) Sjednat pořádek můžete svou zbraní, kterou lze upgradovat sebráním nábojů. Ty z ní činí nebezpečnější a hlavně účinnější. Vylepšených nábojů však nemáte neomezeně jako těch základních, takže s nimi musíte lépe hospodařit a každé jejich použití předem promyslet. Mimo běžné zbraně můžete využít i jedné ničivé, která po použití zničí všechny kolem vás a při jejím dopadu nemůžete být nikým zraněni.

Vašich nepřátel je několik. Ze začátku se objevují pouze běžní střelci, který jdou proti vám a vystřelí až v určité vzdálenosti. Většinou je do té doby stihnete odstřelit, ale někdy mohou využít vychytávku – skrčit se a vystřelit. Této střele se nevyhnete. Skrčit se můžete i vy a doporučoval bych to využít v situacích, kdy je všude kolem vás spousta nepřátel. Ve stoje mají vaše střely vyšší účinek, neboť míří přímo na hlavu, ale zároveň jste snadnějším cílem. Střelci se někdy mohou schovávat v oknech a na střechách domů, odkud to do vás sypou. V této chvíli máte jen několik možností, jak z toho vyjít vítězně a zároveň být nepoškozen. Můžete vyčkat správnou chvíli, kdy protivník nestřílí nebo jít blíže, skrčit se a získat tak pozici, při které nemůžete být zasaženi, pokud protivník stojí na místě a oni většinou stojí. :) Po střelcích přichází tzv. „Jumper“, který vás spíše pobaví než ohrozí. :) Je to protivník, který běží proti vám a těsně před vámi vyskočí za účelem vás nakopnout. Stačí se jen skrčit, otočit a poslat mu pár ran do hlavy. :) Dále je na seznamu borec s motorovou pilou, u kterého se snažte, aby se k vám vůbec nedostal. No a nejvíce problémů vám ze začátku asi přinesou motorkáři, kteří projíždí kolem a jediná šance, jak je zničit, je zničit jejich stroj. Na konci některých levelů na vás čeká boss, který vás může trochu potrápit, ale než padnete, měli byste ho skolit. :)

Při hraní si všímejte horní části obrazovky, kde vám senzor ukazuje, jací protivníci se k vám blíží. Podle toho lze zaujmout vhodnou pozici a bez sebemenších problémů si s nepřítelem poradit. Dále je dobré sledovat procentuální hodnotu vaší energie. Pokud se blíží k nule, tak to poznáte, neboť Robocop přijde o některé funkce a hlavně se z něj stává plazící se kopa šrotu. I tak se ale musíte snažit dojít do konce levelu, které jsou navíc na čas. Robocop 2D je perfektní akční hrou pro náročné hráče, kteří chtějí hrát nějakou dobu a hledají obtížnější hry. Nejvíce si ale na své přijdou fanoušci Robocopa, kteří ocení filmovou hudbu, kterou můžete slyšet v některých momentech. Příjemnou zábavu. :)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

ToMMy | 14.09.04 v 16:18

Nazadr lidi nevíte jen tak náhodou co mam dělat aby mi šel ten Robocop mě to hlasí uplně to samý co vám...low memory. POMOC PROSIM, diky.

RAce | 06.09.04 v 12:32

lowwww memoryyyy?????? poradte pls

Robík | 14.08.04 v 09:17

Dyk to de normalne. A klavesy sou standartne Y=strelba, X=zmena naboju a C=schovat vyndat zbran. Na zacatku hry se klavesou O dostanete do Options.

levan | 12.08.04 v 15:10

kezby jste tam dali spidermana hru tak cau

mif | 02.08.04 v 11:13

tak co s tím low memory...?Jak vidím je to problém více lidí..........Takže Marku Doubravo,jak jsi to spustil???...... a Tomasi,nech si blbý rady pro sebe

George Clooney | 01.08.04 v 12:58

me to pise totez co totovi :-) Low memory .... exiting ..... mam 512 MB :-))) Nevite nekdo co s tim... Nebo ze by to chtelo aspon 1 GB ??? :-)))

hritik | 29.07.04 v 05:35

let"s gooo

Falley | 28.07.04 v 23:04

Třeba je to hra nenásilná pro pacifisty :-)))))))))))

don seladon | 28.07.04 v 22:52

to máš v poho.aspoň se nemusíš nervovat.ten můj nechce střílet.projel jsem celou klávesnici.chodí, míří, krčí se všechno, jenom nestřílí.která klávesa je normálně fire?

Tomas | 28.07.04 v 19:11

kup si novou ramku

toto | 28.07.04 v 12:41

Když hru spustim tak mi při prvním načítání oznámí, že nemám dostatek paměti, což je naprostý nesmysl, a vyjede zpět do windows. Stejně reaguje i po restartu. To mi teda laskavě vysvětlete. Takový braky tu prezentujete jak vidim akorát. Bitva o Yavin Stárwárů taky nefachala, to jsem zvědavej, co na nás vybalíte příště za nefunkční nedodělek. Já původně myslel, že mi nepůjdou jen nejnovější světově proslulé hry´, a jak koukám, tak už mi nefungujou ani fríwérovky. Styďte se.


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce