recenze

Graviton

Graviton

Dokážete přežít v malé aréně ve velmi náročných „nezbraňových“ soubojích, nahrát co možná nejvíce bodů a v šibeničním časovém limitu poslat k pánu všechny soupeře? Pak je Graviton hra přesně pro vás. Račte vstoupit.
Hned takhle úvodem se musím přiznat, že jsem u této gamesky strávil velmi mnoho času. Dost času na to, abych objektivně dokázal posoudit, že se nejedná o hru pro každého. Ne že by náplň byla nějakým způsobem nepochopitelná, ba právě naopak. Vše je ale nadimenzováno takovým způsobem, že si kolikrát budete říkat, jestli hru v singleplayeru dohráli i samotní tvůrci.

Záměrně říkám v singelplayeru, protože gameska obsahuje i podporu hry až čtyř hráčů u jednoho počítače a tam jsem nějaké výrazné problémy nezaznamenal. Jde o to, že ovládáte jednu z barevných částic. Můžete se téměř libovolně pohybovat a sbírat malé částečky. Pokud budete sbírat částečky vaší barvy, budete postupně růst až do té doby, než vybuchnete, což bude znamenat konec hry. Vyplývá z toho to, že sbírat budete muset pouze částečky s jinou barvou. Proč ale to? Abyste dokázali vyhrát level, musíte v něm zůstat sám. V kontextu mých předchozích vět myslím částečně vyplývá řešení, jakým způsobem toho dosáhnout. Vybouchnout musí všichni, jen vy ne. A právě když budete sbírat cizí částečky a ty následně doručovat svým konkurentům, růst budou oni a vy pomalu budete sledovat, jak vám detonují před očima.

Bohužel to má jeden velký háček. Čas. V dalších úrovních je situace lepší, ovšem v té první je vše načasováno tak, že se budete muset velmi silně ohánět. Ale naštěstí jde na vše vymyslet nějaký rozumný postup a podobně jako například Camelot Warriors, není ani Graviton nezdolatelný.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =


galerie

Graviton Graviton Graviton

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce