recenze

Shattered Earth

Shattered Earth

Seznamte se s jednou z nejlepších akčních her založenou na principu nekonečného střílení. Zachraňte svět, který ovládá cizí rasa! Samé lákavé nabídky, ale tentokrát není co řešit. Čtete totiž úvod k opravdu povedené hře!
Dnes už jsme vydali jednu hru od Dark June Studios, ale ta toho neměla příliš společného s touto peckou. Nešlo o tak povedenou akční střílečku jakou je Shattered Earth! Autoři z Dark June Studios se asi schopili a vytvořili něco, na co budeme dlouho vzpomínat. ;) Jde totiž o „skoro“ revoluční hru!

Na začátku byl krásný svět, sice se občas kradlo, zabíjelo apod., ale tím bych se tolik nezabýval, neboť přišlo něco horšího. Zemi ovládli roboti, kteří se o moc rozhodně dělit nechtěli. Hrstka lidí však zbyla a přemýšlela, jak tento problém vyřešit. Přemýšlení jim zabralo mnoho času, ale výsledky se dostavily. Vymysleli způsob, jak sestrojit z části robota a z části člověka, který by se robotům postavil. Tento způsob uskutečnili a byli si jistí tím, že jejich výtvor uvede vše do pořádku. Stane se tak? To už je jen na vás. ;)

Příběh bychom tedy měli. Sice nevím, jestli to tak má opravdu být, ale podle jejich story ano (snad jsem to přeložil - tipnul dobře. :) Dejme se tedy do spuštění hry. Ze začátku vás stejně jako u první dnešní hry od Dark June Studios překvapí dobrá hudba v menu (v tomto případě opravdu stylová). Co vás ale zaujme více je menu, se kterým jste se určitě ještě nesetkali. Je totiž detailně propracováno a troufám si říci, že nad ním autoři strávili nejednu noc. ;) Než hru spustíte, tak si určitě přečtěte instructions – opět jako u první hry od Dark June Studios. Projděte si je opravdu pečlivě, jinak vám bude ze začátku hra dělat obrovské problémy – sám jsem se o tom přesvědčil. Po pravidlech se tedy dejme do hraní. Ze začátku budete psát jméno a vaše heslo, což by mělo sloužit jako návrat do pozice, kde jste skončili (skvělá věc ;). Po vybrání jména a hesla následuje obrazovka s výběrem zbraní a návodem, jak postupovat v prvním kole (další skvělá věc, jen škoda že není v češtině :)).

Ze začátku bych doporučil machine gun, neboť má levnější náboje, ale i nějaký ten granátek se hodí. ;) Na každé kolo máte určitý počet peněz, který se samozřejmě zvětšuje, takže dojde i na lepší zbraně než je machine gun, ale na první kolo vystačí. ;) Ze začátku se budete setkávat se stejnými nepřáteli v celkem hojném množství, takže si pořádně zastřílíte, ale střelba není jediným úkolem této hry. Jak už jsme psal, na začátku každé mise máte určeny pokyny, ty musíte samozřejmě splnit, abyste dokončili misi. Těch je tu několik, takže než hru dohrajete, pár dní určitě uplyne. ;)

Jak vše shrnout? Na začátku jsem napsal, že jde o jednu z nejlepších akčních her a za tímto tvrzením si rozhodně stojím. Hratelnost je solidní, grafika perfektní, zvuky ještě lepší. Co víc si přát? Určitě stahujte. ;)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

yoo | 10.06.04 v 21:55

Abuse maj i tady:
http://www.freegame.cz/game.php?id=374

Nikdo | 10.06.04 v 21:32

Tohle se s****a! Zkuste ABUSE! Je zadarmo ke stazeni na:
http://thinstall.com/help/index.html?abusedemo.htm
Nelekejte se slova demo...je to DEMO (ukazka) instalatoru, kterym je hra zabalena...

martanka | 08.06.04 v 12:24

ahoj lidi jak se mate

Roman | 02.06.04 v 07:11

Teď to zrovna stahuju je to super hra??????????

já | 12.04.03 v 20:15

Hoj lidi!Jak vám to jede a jaký máte comp?

Anonym | 14.03.03 v 19:37

Stahnu si to
Doufam, že mi to pude, držte mi palce!!!!!!!!!!!

Mechanist | 09.03.03 v 10:56

Teda to je totálně hustá grafika!

Jakub | 07.03.03 v 18:44

Jeste nevim jaky to bude ted to jdu stahnout.Ahoj.

Blister | 03.03.03 v 19:51

Neříkal jsem to snad? ;)

Feridon | 03.03.03 v 18:52

Týjo to je pařba nic lepšího tady zatím nebilo...........


galerie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce