recenze

3D Bricker

3D Bricker

Arkanoid se spoustou vylepšení, chytlavou hratelností, parádní grafikou a skvělým zvukem – to může být jedině 3D Bricker. I když se nejedná o zcela dokončenou verzi, rozhodně se budete bavit skvěle
Jak vidno, nešetřil jsem superlativy na adresu této hry a určitě toho nelituji. Ačkoliv je dnešní hra „jen“ klonem Arkanoidu, je to velice povedená hra, která vás vtáhne a nepustí, dokud ji celou nedohrajete, což bohužel nebude trvat dlouho – hra má jen 10 levelů.

Tím jsem ukončil kapitolu o nedostatcích, nyní se pustím do hry samotné. Vaším úkolem je zničení všech krychliček nad hlavou, k čemuž vám nebude dopomáhat Bůh, nýbrž pálka, s kterou budete odpalovat míček – nástroj zkázy pro kostky nad vámi. Míček musíte samozřejmě hlídat, aby vám nepropadl dolů, do nicoty, čemuž zabráníte již zmiňovanou pálkou. Každá rozbitá kostka vám přidá pár bodů na vaše konto a některé krychle jsou dokonce tak hodné, že vám upustí nějaký ten bonus. Většinou se vám zvětší pálka, dostanete život, či se váš míček rozdvojí. Ovšem je tu i takové netypické a raritní vylepšení, po jehož sebrání začne kamera sledovat jen míček a pohybovat se přesně po jeho dráze. Sice to nemá žádný vliv na výkonnost míčku, ale určitě to má vliv na hratelnost a rozhodně ne v malé míře.

Vizuální stránka je velice nadprůměrná, vše je v pěkné 3D grafice, která se jen tak neomrzí. Zvuky a hlavně hudba jsou taky velice dobré, rozhodně se u nich nebudete nudit, stejně jako u celé hry, která je jedním slovem mňamózní! Doporučuji všem, bez ohledu na věk, fyzickou kondici či pohlaví.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =


galerie

3D Bricker 3D Bricker 3D Bricker

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce