recenze

Snowy: The Bear's Adventures

Snowy: The Bear's Adventures

Snowy má pro strach uděláno, i když po něm jde celá snůška roztodivných postaviček. Brání se sněhovými koulemi. Pomozte mu překonat všechno, co se mu postaví do cesty. Zmrazte je, udělejte z nepřátel sněhové koule a pošlete k šípku jedním kopem.
Nepřátel tady bude skutečně hodně, oranžové i zelené příšerky mají jediný cíl – dostat se k našemu polárnímu medvědovi a sundat ho. Vy s ním musíte uhýbat, skákat, cokoliv, aby ke kontaktu nedošlo. Jediný dotek totiž Snowymu ubere život, a těch má nedostatek. Abyste se dostali do dalšího levelu, musíte pobít všechny vetřelce. Střílejte na ně sněhovými koulemi klávesou Ctrl. Musíte však dílo dokonat. Nestačí jediná koule. Je zapotřebí nepřítele celého obalit, až z něj bude veliká koule. Teprve potom k němu přiskočte a ještě jednou stiskněte Ctrl. Snowy kopne a vymrští kouli kupředu. Cokoliv jí přijde do cesty, sebere s sebou. Takže pozor, ať nevezme i vás. Na konci série levelů se ocitá boss. Ten je opravdu těžký a i když budete mít více životů, není vyloučeno, že se ho budete zbavovat na vícekrát. Prvním z nich je konev. Ta bude po Snowym vrhat vařící vodu a také malé bomby. Bomby umějí chodit a plní stejný účel jako všechny ostatní potvůrky v levelu. Zbavte se jich jako obvykle a snažte se, aby koule, do níž kopnete, zasáhla konvici. Jedině tak se dá tohle monstrum porazit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 4 =

Jana-Šibravová

Jana-Šibravová | 03.09.16 v 21:06

dříve jsem hrávala

PavelH

PavelH | 25.08.16 v 00:17

Super hra.


galerie

Snowy: The Bear's Adventures Snowy: The Bear's Adventures Snowy: The Bear's Adventures Snowy: The Bear's Adventures Snowy: The Bear's Adventures

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce