recenze

Waldmeister Sause Ballermann XS

Waldmeister Sause Ballermann XS

Je tady pěkná letní hra, jejíž podstatou je fotit lidi ležící na pláži. Hra je prakticky takovou variací na Morhuhn. Místo brokovnice ale máte fotoaparát, kterým pořizujete nesčetné množství snímků.
Je tomu už rok, co jsme vám představili první díl hry Ballermann, v níž jste měli za úkol se svou stříkací pistolkou pocákat krásné dívky, které se na pláži procházely pouze v tričku. No a nyní dostáváte do ruky foťák.

Vaším primárním cílem k tomu, aby jste nahráli co nejvyšší skóre, je fotit ty postavy, jenž se vám zobrazují v horní části obrazovky. Jakmile je totiž vyfotíte, prodlužuje se vám doba, po kterou můžete dále fotit. Jinak každá postava je bodována jinak. Za fotku myši máte např. nejméně 80 bodů, za fotku dívky třebas 50. Přeci jen vyfotit myš je trochu těžší než ženu.

Hra je bohužel pouze demoverzí, čili nemůžete využít všech možností, které bude ve finále nabízet. Přesto vás i tak bude dlouhou dobu bavit, hlavně díky krásnému grafickému zpracování a to nejen přímo ve hře, ale i v menu.

Vřele doporučuji!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

Monča | 30.11.06 v 22:34

Prosím nemáte někdo plnou verzi XXL této hry?
Děkuji


galerie

Waldmeister Sause Ballermann XS Waldmeister Sause Ballermann XS Waldmeister Sause Ballermann XS