recenze

Fusion Shooter 2

Fusion Shooter 2

Pokračování nedávno vydané a vcelku úspěšné akční střílečky se přířitilo na naše monitory a na nás je, zda-li ho necháme uchvátit nás, nebo nakopneme Fusion Shooter 2 směrem do herního hnoje se slovy "Už se nevracej!"
Musím konstatovat, že naštěstí pro nás i vývojáře nepatří FS 2 k podprůměrným hrám, ale naopak se škrábe mezi ty nadprůměrné. Jak daleko se tahle akčňárna vyšplhala, zjistíte v této recenzi.

K vychutnání této hry vám bude stačit pouze myš a rychlé reflexy a taky trocha štěstí se nikdy neztratí. O co vlastně v této hře jde? Spolu se svou bouchačkou (která se během celé hry nezmění, tady si značím malé bezvýznamné mínus) stojíte v potemnělé chodbě, ve které se na různých místech objevují padouši, kteří se vás snaží zabít. Vy musíte samozřejmě udělat to samé jim, ale máte na zacílení a samotnou střelbu pouhé tři sekundy, než vám protivník zasadí smrtelnou ránu. S postupem času začne protivníků přibývat a v pokročilém stádiu hry se budete muset hodně otáčet. Co jsem u této hry kvitoval s povděkem je přítomnost zásahových zón. Jasně, každá rána je smrtelná, ale kulka v palici vám hodí více bodů, než pacifistická rána do kolena.

FS 2 krom solidní zábavy nabízí i pěkné technické zpracování, které by sice chtělo v některých oblastech poladit, ale nejde o nic, za co by se věšelo do průvanu. Co bohužel stojí za ránu do hlavy baseballovou pálkou je přítomnost jedné jediné obrazovky, na které se celá hra odehrává. Hanba!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Fusion Shooter 2 Fusion Shooter 2 Fusion Shooter 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce