recenze

VeNix

VeNix

Představte si hru, kde je vaším úkolem pohybovat se v domě, vyhýbat se překážkám a cíleně likvidovat nepřátele. Pokud o takové gamesce sníte, pak zde máme pro vás splněné přání. VeNix je totiž přesně takovou hrou v kostce, jakou jsme zde popsali.
Na úplném počátku si musíte vybrat bojový prostředek (létající talíř, auto, tank, vesmírnou stíhačku) a jednu z několika úrovní v domě (koupelna, ložnice, obývák). Poté už si v klidu můžete vychutnávat kouzlo celé hry.

Vaším úkolem je využít všech vašich dovedností a co možná nejefektivněji se vypořádat se svým soupeřem. Aby totiž gameska nebyla už zpočátku dosti stereotypní, připravili si autoři malé překvapení v podobě rozličných vlastností jednotlivých prostředků. Například tank vyniká svou silou, ale co se týče rychlosti, není moc ideální. Bude to chtít tedy chvilku cviku, než si vyberete ten správný prostředek, který vám nejvíce vyhovuje.

Přítomen je i multiplayer, ovšem pouze u jednoho počítače. Celkově je ale VeNix velice zajímavou gameskou, kterou nemohu nic jiného, než jen doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Marian | 15.02.07 v 18:45

... ty fajnšmekře! :-)

eQui | 15.02.07 v 18:09

No nevím, chvilku jsem to hrál a vůbec mě to nechytlo.. Zpracování je sice poměrně hezké (ale u DigiPenu už dost profláklé), ale ovládání vozidel je přinejmenším zvláštní a hratelnost celkem minimální.. 86% bych tomu rozhodně nedal :) Věc názoru..


galerie

VeNix VeNix VeNix

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce