recenze

Pipiru 2

Pipiru 2

Pipiru 2 je perfektní hopsačka, která se vyznačuje skvělou hratelností, pěknou grafikou a velice příjemným zpracováním. Vezměte do rukou malého elfího mužíčka a ukažte co ve vás vlastně je!
Pipiru 2 je zajímavá hopsající arkáda, v níž se vžijete do role zelenavého elfího mužíčka, který pomocí svých křídel může létat a díky svému luku sestřelovat jablka. Ptáte se jakou roli mohou hrát v počítačové hře sladká jablíčka? Možná byste se divili, ale jejich význam je u Pipiru 2 rozhodující.

S hlavním hrdinou totiž musíte tato jablka sbírat, respektive sestřelovat svým lukem. Nicméně pouze o tom to není. Na začátku vám hra nabídne desetiminutový časový limit, do kterého se s malým elfem musíte dostat k cíli. A vzhledem k tomu, že cestu lemují desítky překážek (navíc musíte sbírat jablka), zapomeňte na to, že byste časový limit dodrželi na první pokus.

Pipiru 2 totiž není zrovna nejjednodušším titulem. Tento nedostatek je však přiměřeně vyvážen technickým zpracováním. Grafika je kompletně ve 3D, nepostrádá barevnost a ani detailnost. Ve spojení s příjemnou zvukovou kulisou se jedná o naprostou bombu, jenž by v žádném případě neměla minout váš monitor.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

zámek | 28.01.07 v 10:54

jak přejít v prním (vi ostuda) levelu tu část jak se chytí elfík na chmýří pampelišky..ten blb mi dycky spadne na zem:(:(:(

Nosi | 04.07.06 v 10:14

Pokud mne pamet nesali, tak se hra spousti (ostatne jako vetsina japonskych her) pres trojici klaves "x", "c" nebo "z" - jedno z toho to musi byt ;-)

Luke | 04.07.06 v 08:40

hm a jak se to da spustit? akorta vidim uvodni obrazovku, kde jsou klikyhaky a nejde na nic kliknout, mys nefugnuje a klavesnice taky nereaguje :-/


galerie

Pipiru 2 Pipiru 2 Pipiru 2 Pipiru 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce