recenze

Operation Invasion Evasion

Operation Invasion Evasion

Vzpomínáte si ještě na válečnou klasiku Cannon Fodder? Ať tak či onak, náš dnešní titul Operation Invasion Evasion vám ji rozhodně náležitě připomene. Vyleštěte zbraně, připravte náboje, navlečte uniformu a hurá do akce!
Pamatujete si na klasiku jménem Cannon Fodder? Hlavní roli obstarával vždy určitý počet roztomilých malých vojáčků, jejichž úděl byl místy pořádně drsný – jednalo se o kruté boje na život a na smrt, jež však bavily desítky hráčů po celém světě. Zajímavý koncept spolu s vtipnými nápady zajistil titulu slávu na několik let, což pamětníci ostatně mohou potvrdit… Ptáte se, proč jsem si na tento herní klenot vzpomněl právě teď? Inu, to je jednoduché. Nedávno mi totiž do oka padl titul Operation Invasion Evasion, který se legendárním Cannon Fodderům více než podobá.

Přiznám se hned zkraje, Operation Invasion Evasion mě svým zpracováním jednoduše dostal a vyvolal dávno zapomenuté vzpomínky na léta minulá. Takže, co to tu vlastně máme? Stejně jako v CF se nám do ruky dostává čtveřice podivně malinkých (jejich velikost je však záměrná) vojáčků, kteří musí vždy v zadaném prostředí vyhladit všechny nepřátelé. K tomu by vám měl dopomoci poměrně vytříbený zbrojní arzenál, jenž krom základního náčiní obsahuje i takové perličky jako například odstřelovací pušku či granáty.

Po technické stránce se jedná o naprostý skvost. Hra je kompletně ve 3D, což nejen potěší, ale rozhodně také pomůže v orientaci. Při poslechu zvukové kulisy jsem také nenarazil na nějaký výraznější problém. Stojí tedy Operation Invasion Evasion za stáhnutí? Jednoznačně ano! Mohu jen a jen doporučit. Spousta levelů, příjemné technické zpracování a především vysoce návyková hratelnost za to přece stojí…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

asik | 24.01.06 v 18:19

Dobrá vzpomínka

jazzuo | 14.01.06 v 17:39

tato hra me sklamala podobnost cannon fodru me nadchla ke stahnuti vsak po stahnuti sem zjistil jak 3d spracovani uskodilo cele veci. Zbitecna komplikace kamer a pohybu atd ktere nefunguji uplne. chybi ji svezest jednoduchosti a rychlost cannon fodru. je to velmi neakcni jako je to cannon fodr obleceny do lepsich satu pricemz vydloubnutym srcem pric. Na reamke si jeste pockame.

Ladislav Nosákovec | 14.01.06 v 13:25

Akční ;-)

flashback.07 | 14.01.06 v 13:18

az doparim Koreu, tak stahnu. pod kterou kategorii to najdu pozdeji?

Ladislav Nosákovec | 14.01.06 v 12:07

Chyby jsou pochopitelne misty zretelne, i tak ale nemuzete jiste kvality titulu odeprit :o)

Zer0PoInT | 14.01.06 v 11:56

Mne pripada, ze po technickej stranke je stale co zlepsovat. Panacikovia sa cudne trasu, pohyb po mape s klavesami sa niekedy zasekne (najma s jeepom), zvuky myslim dost odbiehaju od zdroja a dokonca sa mi jeden zasekol a dookola sa opakoval pocas jedneho levelu.


galerie

Operation Invasion Evasion Operation Invasion Evasion Operation Invasion Evasion

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce