recenze

Privates

Privates

Absolutní bomba, jinak se nedá nazvat novinka, která byla vypuštěna do světa. Tou novinkou je to, že hra Privates je zcela zdarma, neznáte? S námi poznáte.
Po necelých čtyřech měsících, kdy hra Privates byla placená, se tvůrci rozhodli pro její vypuštění do free sféry. Pro nás je to přirozeně svátek.

O co jde? No nápad je to vskutku originální. Jste voják, který vede své zelenáče do bitvy s pohlavními chorobami. Tak tak slyšíte dobře, různé mise začínají vstupem do zadku nebo ženské vagíny (určitě to tu není třeba cenzurovat)a jiných částí těla. Váš úkol je jasný, zbavit pohlavní časti nebo orgán nepříjemné nemoci. Vtip se této hře nedá zapřít a i když čelíte kapavce nebo AIDS, tvůrci vždy vykouzlí nějakou úsměvnou momentku.

Celá hra se odehrává v kombinaci 3D a 2D a celé to vypadá opravdu luxusně. Po cestě útrobami se setkáte se spoustou nepřátel od bacilů až po různé bosse a často se stane, že si trasu párkrát zopakujete, než se naučíte veškeré fligny a triky vašich nepřátel. To celé perfektně ozvučené a se skvělými hláškami.

Pozor! Měl jsem velký problém s rozjetím to na mém laptopu, problém byl nejspíše v grafice (Family Chipset Pentium) a musel jsem hru vyzkoušet na jiné mašině. Proto se tato hra nemusí rozjet každému. Na officiálních stránkách jsem se dozvěděl, že je třeba mít podporu Shaderu 2.0.

Pro zkouknutí hry v pohybu její trailer:



stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Lolec | 15.08.10 v 22:52

Úžasná hra,škoda že je tak krátká :(


galerie

Privates Privates Privates Privates

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce