recenze

Aphelion

Aphelion

Aphelion je multiplayerová řezba, kde nechybí ani režim pro jednoho hráče. Pokud máte rádi vesmírná prostředí a kosmické lodě, je určena přímo pro vás. Systém power-upů a mnoho dalšího čeká na vás v této zajímavé a výborné hře.
Sluneční soustava se skládá celkem z osmi planet. A co je na tom nejdůležitější, díky čemu se drží pohromadě je gravitace. Proč to všechno píši? Nesnažím se vyučovat zeměpis, ale představuji vám novou gamesku, u které je velmi důležitá právě zde zmíněná gravitace.

Aphelion je graficky řešená 3D řezba. Jedná se o vesmírnou přestřelku, kterou můžete hrát až s několika kamarády najednou (po internetu) nebo si můžete zahrát i sami s AI. Ovládáte kosmickou loď, která letí vesmírem ve sluneční soustavě (ale ne té naší, viděli jste snad někdy modré slunce?). Samozřejmě se na ní vztahují fyzikální zákony a tak jak její ovládání tak i střely zabočují k okolním planetám. Samozřejmě že u slunce nemůžete střílet, protože gravitace je tak silná, že se automaticky střely obrací ihned zpátky do slunce. Dobrý je i systém power-upů, s kterým můžete vystřelo nukleární reakce a nebo silné naváděné střely, které odolávají gravitaci a jdou si za svým cílem.

Aphelion by neměla chybět na vašem PC, pokud rádi hrajete s kamarádama po internetu. Až na slabší úroveň AI se jedná o špičkovou hru.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Aphelion Aphelion Aphelion

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce