recenze

Star Rage

Star Rage

Vesmírná jatka pro labužníky, tak by se dal jednou větou popsat titul Star Rage. Originalitu nehledejte, tahle hra je především o přímočaré akci s parádní grafikou a oslňujícími efekty. Bude nám to ale stačit?
Jak jsem se zmínil již v samotném perexu, dnešní hra originalitou zrovna nehýří, nicméně to není důvod k tomu, abychom ji zaškatulkovali jako něco podřadného. Ve své podstatě se jedná o klasickou vesmírnou střílečku jakých jsou stovky, možná tisíce, ale přeci jen je tu něco, čím se nemůže pochlubit každá freewarovka. Tím něčím je především grafické zpracování, speciálně pak efekty. Už když se podíváte na okolní obrázky, jasně uvidíte nádherně prokreslené exploze, střely a podobně. A věřte, že v pohybu je to ještě mnohem hezčí, když nějakého protivníka zasáhnete celý obraz se zatřese a vy tak máte pocit jako byste byli někde v tichém a tmavém vesmíru, doslova cítíte tu tlakovou vlnu šířící se prostorem.

Krom grafiky se můžete těšit na jednoduchou o to však chytlavější hratelnost. Čeká na vás spousta levelů, ve kterých jde o jediné, přežít. Vždy po několika úrovních se setkáte s bossem, po jehož likvidaci se ocitnete v jiném prostředí, tedy ono zase tak jiné není, pouze se změní barevné ladění a přibudou noví protivníci. Tak jako v každé správné vesmírné střílečce i zde si postupně vylepšujete svůj palebný arsenál, bohužel je ale zbraní poněkud málo. Ať už jste fandové stříleček či nikoliv, rozhodně si Star Rage vyzkoušejte, myslím že zklamáni nebudete.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Star Rage Star Rage Star Rage