recenze

Byteria Heroes Krieg in der Ferne 5.2

Byteria Heroes Krieg in der Ferne 5.2

Což se takhle trochu rozšoupnout? V loňském roce jsme tu měli Byteria Heroes „classics“ a dnes tu máme něco „navíc“! Dnešní verze přidává kromě vylepšené grafiky a hratelnosti také pořádnou porci levelů, konkrétně 52! Kdo by neodolal…
Jen pro připomenutí z původní verze - mladík jménem David a slečna jménem Marina jsou počítačoví fandové. Paří hry, stahují mp3 a filmy z internetu a rozhodně nedělají nepravosti věku pubertálnímu obvyklé. Jinými slovy jsou hraví, nenároční a asexuální. Jednoho podzimního dne se jejich computer zbláznil a oba nasál do svých útrob, odkud byli dosud neobjasněným způsobem přeneseni do země s názvem Byteria.

A tady pokračuje náš příběh ve stejném duchu, jako v loni vydané verzi. V každém případě tu dnes ale vidíme poměrně značný rozdíl – jiná, barevnější grafika, jiné postavy, jiní nepřátelé. Hratelnost této akční plošinovky se v mnohém zlepšila také a současně se podle mne i „naducala“ obtížnost v některých levelech. Ehm, pokud jde o levely, naznačil jsem i v perexu, že se jejich počet zastavil až na současných 52, což – jak asi všichni uznáte – je porcička řádná. Autoři ze Skullbyte evidentně svoje děťátko piplají tak, že by jim to mohla leckterá maminka závidět.

V každém případě uděluji Byterii 5.2 medailičku za pěknost a navrch přidávám i pár procentíček navíc. Na vás samozřejmě je, jestli jí propadnete stejně, jako já.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Byteria Heroes Krieg in der Ferne 5.2 Byteria Heroes Krieg in der Ferne 5.2 Byteria Heroes Krieg in der Ferne 5.2 Byteria Heroes Krieg in der Ferne 5.2 Byteria Heroes Krieg in der Ferne 5.2