recenze

Kill BlockMen

Kill BlockMen

Tato střílečka sází na jednoduchost a přímočarost, nečekejte zde žádnou myšlenku či náznak příběhu. Zde jde totiž o jediné, přežít tak dlouho, jak jen dokážete. Nepřátel je zde totiž nekonečně mnoho.
Kill Blockmen je trochu netradiční střílečka z pohledu první osoby. Vaším úkolem zde nebude nic složitého, vše co musíte udělat je přežít a to tak dlouho, jak jen dokážete. Budou se na vás valit doslova mračna oživlých černých kostek, a vy je budete muset rozstřílet co možná nejrychleji, protože se budou valit neustále další. Proti pohybujícím se „krychlákům“ jste vybaveni jedinou, zato však téměř ultimativní zbraní. Je jí kolt (zřejmě osmatřicítka winchester), který disponuje neuvěřitelnou kadencí a přesností.

Dokonce se nemusíte starat ani o náboje, neboť v zájmu jednoduchosti zde žádné nejsou, máte prostě sto výstřelů, které jakmile spotřebujete dostanete po několika vteřinách znovu. Protože se však „krychláci“ objevují různě, a to i přímo za vámi, není radno se dlouho zdržovat na jednom místě, je tedy daleko účinnější neustále pobíhat po prostoru. Krom toho, že můžete nepřítele skolit přímým zásahem, je také možné jej rozdrtit bednou, stačí ji odstřelit ve vhodný okamžik a je to.

Ač se to nezdá, je hra velice chytlavá a zábavná, snadno se vám tak může stát, že namísto původně plánovaných 10 minut u ní strávíte mnohem déle. Toto vše je obaleno kvalitní grafikou a jednoduchou, avšak efektní fyzikou. Pokud se tedy chcete pořádně vyřádit, myslím, že byste měli dát této hře šanci.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

bill | 22.11.07 v 15:36

prekontrolovat avastem (nebo cimkoli jinym) no a pak to vyhodit :)

JonnyRobbie | 13.11.07 v 17:08

když to spouštim, tak mě to ukáže klasickou hlášku, že v aplikaci došlo k problémům bude ukončena, a pak to spadne. co s tím??


galerie

Kill BlockMen Kill BlockMen Kill BlockMen Kill BlockMen Kill BlockMen

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce