recenze

Phantomasa Redux

Phantomasa Redux

Dnes si přijde na své téměř každý milovník plošinovek, čeká na vás hopsání po plošinkách, logické uvažování a hutná atmosféra. Pokusíte se polapit Phantomase, aby mohl váš pán najít odpověď na otázku, která ho tíží od nepaměti: Kdo nebo co je zač?
Ocitáte se v roli androidky a vašim úkolem je dostat se do pevnosti, kde musíte polapit samotného Phantomase a vzít jej ke svému pánovi hledajícímu odpověď ke své vlastní existenci. Phantomasova pevnost je však rozdělena na dvě části a je velmi dobře zabezpečena. V první části se musíte dostat přes všelijaké pasti a příšerky, které vám znemožňují cestu dále. Naštěstí zde jsou levitující kostky, díky nimž budete moci přes překážky přeskočit, má to však jeden háček, při jakémkoliv doteku ze strany se kostka posune a tak si musíte dát dobrý pozor, abyste náhodou neodsunuli kostku na špatné místo, neb si zablokujete cestu. Vašim cílem v této části bude přehodit polohu páky. V části druhé vás čeká navíc souboj s časem, neboť jste odhaleni a tak je aktivován obraný systém pevnosti, spočívající v neustále se zvyšující hladině kyseliny. Musíte tedy utéci z místnosti dříve než vás polapí kyselina.

Zpracování je vcelku slušné, grafika sice není perfektní, ale rozhodně neurazí, pro zvuk platí v podstatě to samé. Ovládání je klasické plošinkářské, ale je zde možnost ovládat mimo kurzorových šipek klávesami OPQA (doleva, doprava, skok nahoru, skok do dálky). Rozhodně se však nejedná o jednoduchou záležitost na pár minut, neboť obtížnost některých levelů je poměrně vysoká. Pokud dáte této logické hopsačce šanci, odmění se vám neskutečnou atmosférou, na kterou budete ještě dlouho vzpomínat.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =


galerie

Phantomasa Redux Phantomasa Redux Phantomasa Redux

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce