recenze

South

South

Atmosféra, hratelnost a dobrá zábava. Chcete víc? Není problém, protože South toho nabízí opravdu hodně. Mám-li být trochu konkrétnější, pak vám dnešní počin nabídne akci, kde budete muset zlikvidovat tuny nemrtvých oponentů.
A jak to tak chodí, rozhodně to nebude procházka růžovou zahradou. Už od počátku totiž protivníci ukážou, že nejsou rozhodně žádná ořezávátka a budou se vás snažit všemožně napadat. Možná to často bude vypadat nenápadně, přesto byste se měli mít velmi na pozoru. Možná i proto, že vás jednotlivé souboje často tolik vytíží, že občas šlápnete do propasti či se na vás vyřítí někdo další.

Nepochybuji také o tom, že vás velmi silně pohltí celková atmosféra. Ono to tak možná na první pohled nevypadá, ale tato gameska má své zvláštní kouzlo. Ne, že by disponovala přehnaně podrobnými efekty, extrémním množstvím krve (i když té tu je také dostatek) či něčím podobně vypiplaným, ale nabízí zatraceně pohlcující hratelnost. Nepochybuji o tom, že u hry vydržíte prakticky až do konce. Ono se vždy celkově těžko popisují nádherné dojmy z něčeho, přesto mi můžete věřit, že vás titul South v mnoha ohledech skutečně mile překvapí.

Pomyslnou třešničkou na dortě jsou tajné místnosti, kterých je v každém levelu několik. Když taková místa najdete, není problém doplnit energii v dostatečném množství. I když pravdou zůstává, že i na těchto místech jsou oponenti a ani zde vám nedají vydechnout. Za drobnou výhodu považuji to, že když někoho úspěšně pošlete k zemi, máte možnost si obnovit část svého zdraví a získat nějakou tu zkušenost k dobru. To se vám rozhodně bude hodit později, kdy nepřátelé sílí a kdy narazíte na konce každé kapitoly. Ty jsou střeženy vcelku vytrvalými bossy a bude záležet jen na vaší šikovnosti, jak rychle je dokážete poslat k zemi. Hodně štěstí.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

sarosg13 | 02.03.08 v 19:12

Tahle hra nemá chybu a má perfektní atmosféru. Akorát jsem se zasekl. Nevíte někdo jak se dostat dál v levelu Trap? :D Dojdu tam do lokace, kde nic není a nedá se nic udělat :D Kdyby to někdo věděla jak z toho ven, tak se ozvěte :)


galerie

South South South South South

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce