recenze

Space Invasion 03

Space Invasion 03

Být starostou města neznamená jen vyplňování formulářů a neplnění předvolebních slibů, ale i spousty dalších a mnohem zábavnějších věcí. Tak například u ochrany svého města před nájezdy vetřelců se určitě nudit nebudete.
Jak vidno, Space Invasion 03 obsahuje něco, co se vzdáleně podobá příběhu, ale to není u akčních arkád nic důležitého. Přednější je, jak vás bude střílení do všech těch létajících talířů bavit. Ale pěkně popořadě.

Vžíváte se do role starosty-pilota, který se svou stíhačkou musí chránit město před útoky z vesmíru. Zajímavým faktem je to, že vaše loď je prakticky nezničitelná. Palba z mimozemských zbraní vás nijak nepoškozuje, ba se vaší lodi tyto střely téměř vyhýbají. Nemyslete si ovšem, že budete jen zuřivě mačkat spoušť a kosit jednoho ufouna za druhým. Nezranitelnost bohužel neplatí pro vaše město a civilisty v něm žijící, tudíž musíte ochránit své lidi a město co možná nejdéle - čím déle přežijete, tím více bodů dostanete. Princip se zdá být jednoduchý, ne tak ovšem samotná hra.

Grafika hry není kdovíjaká, přesto je plně dostačující. Co se ovšem nedá přehlédnout, jsou pištivé zvuky, které vám spolehlivě utrhnou uši. Co říci závěrem? SI 03 je vcelku zábavným počinem, ale v našem archívu se určitě dají najít lepší kousky, než je tento.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =

Ada | 28.12.06 v 07:05

Zaminka jak pro akcni dojak a la Svaty les...
Hlavni hrdina Mike Connor (Bruce Willis) byvaly zkusebni pilot a dnes starosta West Creek, maleho, mestecka na stredozapade sedi ve sve kancelari a premita o svem ztroskotanem manzelstvi a koncicim (dozajista) poslednim volebnim obdobi. Vi, ze ho neceka nic prijemneho a svuj zal a flustraci z proradneho protikandidata, ktery na nej hazi spinu v lokalni televizi utapi ve sklenickach whisky. Jeste netusi, ze vse se ma radikalne zmenit. Nepratelska flotila letajicich taliru uz krouzi nad West Creek. Bude se Mike schopen vratit k byvale discipline, zachranit obyvatele West Creek, svou karieru a take svou lasku? Prave prichazi do nasich kin!


galerie

Space Invasion 03 Space Invasion 03 Space Invasion 03

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce