recenze

Kilt Invaders

Kilt Invaders

Zajímavá akční hříčka, kde máte za úkol pomocí svého luku pobýt co největší množství nepřátelských vojáků. Toto zajímavé dílko podobající se legendárním Moorhuhnům jednoznačně doporučujeme! Čtěte recenzi.
Kilt Invaders je freewarovou reklamní hříčkou, která měla svého času nalákat natěšené hráče ke koupi strategie Highland Warriors. Jedná se o vcelku kvalitní titul, jenž na první pohled překvapí především parádním a navýsost kvalitním technickým zpracováním. Naštěstí ale i hratelnost zůstává na vysokých příčkách, takže se nemusíte v žádném případě obávat nudy.

V Kilt Invaders se vžijete do tehdejšího (hra je zasazena do období středověku) bojovníka, jenž má za úkol pobít co největší množství nepřátelských vojáků. K dispozici máte pouze obyčejný luk a sekeru, jíž využijete především v boji na blízko. V každém kole musíte do zadaného časového limitu dosáhnout určitého bodového ohodnocení – jinak se dál prostě nedostanete.

Zpočátku se hra může zdát opravdu hodně jednoduchá, postupem času se však přesvědčíte o opaku. Nicméně i když je Kilt Invaders stále o tom samém, můžeme vám zaručit, že nudit se rozhodně nebudete. K příjemnému hernímu zážitku dopomáhá i zdařilé technické zpracování; grafika je mimořádně kvalitní, zvuky taktéž nijak zvlášť neurazí. Rozhodnutí je však pouze na vás samotných…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Vašek | 27.02.08 v 11:52

Hru sem nainstaloval ale stále mi jde bez zvuku.Poradí někdo?

jmc | 21.03.06 v 22:37

Great!

Manfred | 14.03.06 v 12:49

No vypada to docela slusne ! uz to stahuju !!!


galerie

Kilt Invaders Kilt Invaders Kilt Invaders Kilt Invaders Kilt Invaders

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce