recenze

The Uncertainty Machine

The Uncertainty Machine

V roli sympatické novinářky budete mít za úkol vyřešit jeden opravdu delikátní případ. Podrobnosti ale prozradíme až v naší recenzi. Abych vás i přesto ale trochu navnadil, rád bych zmínil, že tento kousek je prošpikován opravdu zajímavými situacemi.
Adventur není nikdy dost. Toto heslo jsme už zde několikrát zmínil. Je ale pravdivé, protože tento žánr, i když je méně oblíben než třeba akční hry, má stále co nabídnout. Důkazem je třeba dnešní titul, který má tak parádní zápletku, že by mohla i leckterá detektivka závidět.

Ostatně posuďte sami. Ocitáte se v roli novinářky, jež má za úkol vyšetřit jednu místní loupež. Rutina, řeknete si, ale věci mnohdy nejsou takové, jaké se zdají. Velmi brzo vyplavou na povrch další fakta, objeví se nové klíčové postavy, a to vše v pouhopouhých dvou dnech, ve kterých se tahle gamesa odehrává. Budou to ale proklatě dlouhé dny! Prakticky po celou dobu budete mít totiž o zábavu postaráno. Tu se stanete svědky přepadení, tam budete muset opravit poškozené součástky či sestavovat pomůcky. Titul je navíc poměrně rozsáhlý, a tak skutečně můžete projevit svojí dávku kreativity. Vše má ale naštěstí své logické opodstatnění, takže se nemusíte obávat, že byste někde opravdu vytuhli.

Obtížnost je zde mírně nad průměrem. Pokárat bych ale možná lehce měl vizuální stránku, která kazí prakticky dokonalé pojetí. The Uncertainty Machine je ve zkratce titul plný zajímavých situací, pohodové hratelnosti, a to vše ve velmi solidní velikosti. Příběh je pak kapitolou sama pro sebe. Patříte-li mezi věrné fanoušky žánru adventur, pak by vynechat tento kousek byl hřích. Doporučujeme!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

NADĚJE

NADĚJE | 04.01.15 v 12:16

inu zajímavé :)

Janet | 05.07.06 v 22:53

Nejde mi to spustit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iva | 19.06.06 v 17:12

Prosím nevím ja za čít hrát,poradítemi někdo?

Noel 7 | 12.06.06 v 16:46

Musíš si vzít žvýkačku z koše u výtahu. A potom už to půjde...:)

dembinka | 12.06.06 v 15:15

Ahoj ve spolek. Jsem prave u opravovani vytahu, pouzila jsem kapesnik se sponkou, ale ani lakem na nehty, ani lepidlem mi to tam nedrzi. Navic jsem sla za Jakcem a kdyz jsem se ho chtela na neco zeptat, rekla jsem, ze je vytah opraveny a chtela jsem mu vratit sroubovak, ktery mi ponechal - ale vytah opraveny jeste neni. Kde delam chybu?


galerie

The Uncertainty Machine The Uncertainty Machine The Uncertainty Machine The Uncertainty Machine The Uncertainty Machine

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce