recenze

Silent Chain

Silent Chain

Silent Chain je poměrně originální a až nepoměrně chytlavá gamesa, ve které máte možnost procvičit si reflexy a hbitost vašich ploutví. Divili byste se, co všechno barevné koule dokážou...
Dnešní hra je jednoduchá jako facka a zážitek z ní zhruba stejně intenzivní, ale rozhodně déletrvající. Jako maličká koule se ocitáte na neohraničené ploše, kterou proplouvají koule tu větší, tu menší než váš svěřenec. Narozdíl od nich ale nemáte oranžovou šipku, která pro vás může být smrtonosnější než zbraň. Vaším hlavním úkolem a taky způsobem jak přežít, je vyhýbat se těmto šipkám jako čert kříži. Pokud se vám podaří vyhnout se jí, nic vám nebrání v tom, abyste svého nepřítele bez problému pohltili a připoutali k sobě neprolomitelným řetězem. Když se vám to podaří, získáte jeho energii, čímž zpomalíte proces zmenšování, na jehož konci vás čeká nezvratná smrt. Mimoto, když k sobě připoutáte další kouli, získáte jak důležité bodíky do high-score tabulky, tak kouli na noze, která vám pohyb mezi šipkami jen znepříjemňuje.

Vypadá to složitě? Vězte, že v samotné hře vám to tak nepřijde a vše, co budete potřebovat pro hraní této gamesy je pár kláves (X - absorbce, Z - střílení, ale na to pozor! Bolí hlavně vás). Tak schválně, jak dlouho vydržíte zůstat naživu za doprovodu řízné hudby?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Silent Chain Silent Chain Silent Chain