recenze

Katakijin

Katakijin

Když máte v rukou dvě katany, za opaskem vrhací hvězdice a před sebou nepřátelské hordy, sotva si s nimi popovídáte o výhodách pacifismu nad šálkem čaje. Dnes se bude řezat, pánové, a to pořádně.
Příběh v této hře hraje druhotnou roli - stačí vědět, že váš klan samurajů byl okraden o mocný svitek, jež dokázal svázat a zapečetit démony tak, že už nebyli více škodní. Váš úkol je samozřejmě dostat svitek zpátky, protože bez něj to prostě nejde. Na krvavé cestě vám budou přáteli jen vaše katany, nevyčerpatelná zásoba hvězdic, pružné tělo a koncentrace životní energie, která se po aktivování zhmotní ve větrný vír. Centrifůga bez jištění, ještě, že touto schopností vládnete pouze vy. Nepřátelé nejsou žádní sralbotkové, vydrží pár poctivých zásahů a nestydí se ani kryýt za své čepele. Vrchoílem troufalosti je přesila, ale později ve hře si zvyknete, že čtyři na jednoho je docela normální situace. Obtížnost je zde tak poměrně vysoko, hlavně pro to, že máte pouze jeden život a vaše zdraví leze nahoru opravdu hodně nerado (dole je naopak cobydup).

Grafika se drží komiksových kolejí, které se zde náramně hodí. Zvuky jsou bohužel pouze v midi formátu, tudíž nečekejte žádné zázraky - ale určitě to mohlo dopadnout mnohem hůře. Stejně jako celá hra; pokud máte chvíli na nezávaznou mlátičku, sáhněte po téhle, nebudete zklamáni.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Katakijin Katakijin Katakijin

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce