recenze

Merry Gear Solid 2: The Ghosts of Christmas Past

Merry Gear Solid 2: The Ghosts of Christmas Past

Několik let poté, co se Snake zúčastnil a proplížil misí Secret Santa, je povolán znovu do akce v dalším a neméně nebezpečném dobrodružství. Infiltrujte se do nitra hlavní základny a hledejte v ní jakákoli „udělátka“, která vám usnadní postup. Povedená freeware stealth akce notně inspirovaná…však není asi potřeba říkat čím :-).
Proniknout jako myška kolem stráží, nebo se nenápadně zamaskovat a počkat na příhodnou chvíli k úprku? Záleží jen na vašem rozhodnutí. Už od prvního vstupu na scénu se hra snaží co nejvíce přiblížit originálu, který uchvátil nejednoho převážně na konzoli Playstation 2.

Jakmile se konečně dostanete do akce (titulní obrazovka nejde odklepnout a úvodní telefonát je zdlouhavý), máte jedinou starost – nebýt nikým spatřen. K tomu, abyste se nepozorovaně dostali na příslušná místa, našli dané vchody, sebrali nesčetné balíčky s věcmi, musíte používat okolní prostředí a sledovat, jak se bdělá stráž chová. Někdy je potřeba si cestičku trochu nachystat a poškádlit vojáka zaťukáním na stěnu, čímž jej vylákáte na obhlídku. Jestliže nepřítel spí, nechte ho raději podřimovat, neboť každé zpozorování znamená váš konec. Postupně nalézáte další věcičky, které jsou nejenom užitečné, ale také originální. Například s maskou soba se můžete nepozorovaně stát ulovenou trofejí na zdi a nikdo si vás nevšimne. Mapa vás upozorní na leckteré nebezpečí a užitečnou lokaci k navštívení. Dalším rádcem je zde telefonní spojení (klávesa C), ve kterém se dozvíte potřebné i méně potřebné informace o aktuální situaci.

Mnohokrát budete určitou pasáž opakovat, ale nalezení způsobu a dokonalé tiché proplížení vám pak dá sílu do dalšího neslyšného cupitání.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Merry Gear Solid 2: The Ghosts of Christmas Past Merry Gear Solid 2: The Ghosts of Christmas Past Merry Gear Solid 2: The Ghosts of Christmas Past Merry Gear Solid 2: The Ghosts of Christmas Past

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce