recenze

Star Sword

Star Sword

Skutečně nádherná vesmírná střílečka, která potěší i náročnější hráče, jež jen tak něco neuspokojí. A čím že je tak výjimečná? Užijete si rozmanitosti děl, můžete si koupit vlastního droida a budete střílet a střílet jako Luke Skywalker ve Star Wars.
Jen si to představte - sedíte ve vesmírné lodi a musíte projet pásem, kde na vás čekají nejrlznější nástrahy. Je nutno podotknout, že první level je zde nejhorší, neboť jste zbaveni výhodných děl a k dispozici máte pouze to nejobyčejnější. Proti vám se postaví křižníky, stíhačky, droidi a spousta jiných. Vás to však nemůže zastavit. V průběhu levelů si můžete dokupovat nejrůznjší typy děl, dvojné a trojné střely nebo můžete vlastnit svého droida. Hra je navíc obohacena perfektními efekty a hudbou, jež dokonale sedí k akci, jakou pro vás tvůrci připravili. Když do něčeho narazíte, nebo vám nepřítel zničí loď, nic se neděje, můžete využít několika životů. Navís si v průběhu hry můžete loď změnit, když se vám předchozí přestane líbit. Tedy...nechť vás provází síla.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

hrcka jozo | 14.03.09 v 09:57

dobra hra

SkJozo | 20.08.08 v 10:53

Je to clkom dobra hra... 4 hodiny pri hocijakej freevarovke len tak nepresedím.

Inak ten posledny boss bol dosť slaby...

Milan | 11.08.08 v 02:32

Tak uz jsem na to prisel. Jde zabit pouze tou bonusovou super zbrani. Na vsechny ostatni zbrane je imuni. Docela by me zajimalo, jak bych ho zabil, kdybych tu bonusovou zbran nemel. :D

Milan | 11.08.08 v 01:34

Prosim, nevite nekdo, jak zabit toho posledniho bosse ? Ma porad nejaky zeleny stit, strely na nej neplatej, zivoty mu to neubira a ani rakety nepusobi.

Astro Avenger 2 | 03.08.08 v 10:21

Ta parba Astro Avenger 2 je podobna ale jinak ztvarnena...

Jonish | 03.08.08 v 00:45

Divné, hra pod jménem Astro Avenger 2 byla před týdnem v Game giveaway of the day, myslím že se jednalo o shareware a byla to úplně ta samá hra.


galerie

Star Sword Star Sword Star Sword Star Sword Star Sword