recenze

Space Invasion

Space Invasion

Shooter jak má být! Šťavnatý, graficky na úrovni, plný překvapení! Německý autor si před pár lety dal za úkol vytvořit pěknou hru, což se mu z mého pohledu podařilo. Pojďte tedy se mnou do magického světa letících střel a detonujících raket!
Pro určitý typ her mám prostě slabost. Jedním tímto typem jsou samozřejmě střílečky s raketou, kteréžto jsem pařil již jako adolescent na hardwaru, který by dnes nestačil ani jako základ kalkulačky. Nicméně ve své době bylo ZX Spectrum prostě bomba….

Není toho mnoho, co by se dalo napsat o hře, jako je tato. Jen bych rád upozornil, že její název může trochu svádět směrem ke klasice z nejklasičtějších – Space Invaders. Ne, přátelé, tudy vlak dnes nepojede. Space Invasion je sice vertikální střílečka s raketou, ale tato se pohybuje na scrolujícím pozadí a bohapustě sestřeluje alieny. Tím se samozřejmě liší od podobně nazvaného předchůdce. Co více rozebírat? Pokud se podíváte okem znaleckým na grafiku, tak ta je opravdu šťavnatá, až oku lahodící. Hratelnost je vybalancovaná do stavu příjemné relaxace a pokud jde o délku hry – 16 sladkých levelů není rozhodně na tento typ her málo. Autor zlehýnka a nenápadně vložil do osmého a šestnáctého levelu cosi jako zvýšenou obtížnost formou většího množství tuhých protivníků, a tím de facto namotivoval hráče ke skvělým výkonům tak, aby hra neupadla do stereotypu. Zvukové efekty jsou v normě, takže závěr může býti jednoznačný – SIH (stáhnout, instalovat, hrát).

Tak jak? Líbí se vám? Mně ano, velmi….

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

marian | 13.03.06 v 11:08

Když nic proti, pak proč říkáš, že je to kokotina? :)

Schroder | 07.03.06 v 13:40

nic proti,ale je to fakt kokotina


galerie

Space Invasion Space Invasion Space Invasion Space Invasion

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce