recenze

Robocop 2D 2: Robocop vs Terminator

Robocop 2D 2: Robocop vs Terminator

Kdysi dávno proběhla světovými kinosály příjemná sci-fi trilogie s názvem Robocop. Akční film o robotickém policajtovi, jenž chrání zákony, byl nadmíru úspěšný a stal se předlohou mnoha her. A dnes tu máme jednu z nich. A rozhodně to není hra špatná…
Robocop je zpátky, radujme se! Pro někoho příjemná zpráva, pro jiného nic zajímavého. Nicméně dnes tu máme co dočinění s hratelnou akční střílečko-mlátičkou, která vycházejíce z tradice osmibitového Vigilante pobaví a zaujme.

Toto druhé pokračování (první od Park Productions máme k dispozici v našem archívu) dobrodružství policisty Alexe Murphyho, který byl v prvním dle rozstřílen na kousky, a poté složen z použitelných zbytků těla smíchaných s hi-tech robotickými dílky, se odehrává v ulicích nejmenovaného amerického velkoměsta (no, dobrá, prásknu to. Je to…Detroit…). Alex je pro tentokrát lapen v jakési časové smyčce vyvolané super CPU jménem Skynet a ocitá se v roce 2029. Pokud vám je tento rok čímsi povědomý pak vězte, že tehdy se ve městě objevil Terminátor. A hlavním cílem mimo klasické „zabij co se pohne a běž dokud to jde“ je právě boj s Terminátorem… Boooom! Asi si každý teď položí otázku, proč je do této filmové klasiky přimíchán Terminátor. Po důkladné analýze stávajících informací jsem došel k názoru, že tato druhá robotická hvězda Holywoodu je tady přítomna z důvodu navýšení zájmu publika. Jinými slovy – je to marketingová pastička na hráče. Nicméně zpět ke hře – graficky není nijak oslnivá, ale i přes tento drobný nedostatek lze konstatovat, že je ucházející a správně navozuje atmosféru 16-bitových klasik. Hratelné to je příjemně a jsem si jist, že většinu hráčů zaujme.

Autoři přibalili ke hře kromě útočného módu a sedmi challenge módů též 3 minihry, takže vám nic nebrání se na základě výše uvedených informací rozhodnout, zda si hru stáhnete či nikoliv. Rozhodněte se dobře, pařani!

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =

trotl | 04.01.06 v 11:37

Dostal jsem se do 20. levelu a tam jsem proti Terminatorovi a poctive strilel, mel jsem 9 zivotu a proste ten Terminator nejde zabit... Jak na nej? Furt jsem do nej strilel a zdravi jsem mu sundal az na nulu, ale nechcip. Poradi nekdo?

mukl | 03.01.06 v 11:38

je to nic moc


galerie

Robocop 2D 2: Robocop vs Terminator Robocop 2D 2: Robocop vs Terminator Robocop 2D 2: Robocop vs Terminator Robocop 2D 2: Robocop vs Terminator Robocop 2D 2: Robocop vs Terminator

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce