recenze

Project X maze training

Project X maze training

A tak jsme se zase ocitli kdesi na Marsu. Na velké stanici plné nepřátelských vojáků, kteří chtějí mít naši kebuli napíchnutou na pomyslný kůl. Dnešní 3D akční střílečka není zcela k zahození, ale mějme se na pozoru! Má pár zásadních much!
Další mnou recenzovaná "tři dé" akční střílečka nebude mít dnes na růžích ustláno. Nejenže jsem se špatně vyspal, ale navíc mne trochu pobolívá v krku, díky čemuž jsme značně nevrlý a pokud se mi v tomto stavu dostane do "pazourků" hra, která není špičková, dostane co proto! :-)

Takže jsme tu v nové roli, v roli vesmírného zachránce na Marsu, kde máme jediný – leč zásadní – úkol, a to zlikvidovat odporné osazenstvo místní kosmické stanice. Úkol to není rozhodně lehký, protože začínáme doslova a do písmene s holýma rukama, zatímco okolo nás se pohybují umně skrytá kvanta nadržených zabijáků. Jakmile však nalezneme nějakou tu zbraň, hned se nám začne dýchat veseleji a zabíjení nepřátel dostane nový příjemnější rozměr. Na výběr máme 11 vcelku rozsáhlých levelů, což porce není jistě malá a což je jedna z mála pozitivností této hry.

Pokud se podívám okem znalým na grafické provedení Project X maze training, pak mi slzné kanálky začnou zlehka vlhnout, protože to co vidím, je tak trochu k pláči. Vizuálně mi připadá prastarý Wolfenstein více ve formě než to, co tu máme dnes. Pokud jde o hratelnost, pak se mi spustí pláč už naplno, neboť toulání se pustými zákoutími s počtem květináčů větším než je počet nepřátel, je věcí doslova tristní.

Na závěr jsem přece jen ukončil nepřerušovaný pláč a rozesmál se při představě, jak si někteří z vás i přes moje nepřímé varování tuto hru spustí a budou z ní hotoví jako jsem byl já…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Alex | 07.08.21 v 04:41

Myslím, že skutečnou ostudou je, že si Freegame.cz myslel, že experiment devítiletého dítěte stojí za zveřejnění.

Risk | 01.04.06 v 11:00

No promiňte, ale myslel sem si že lidí který vykrádaj tutoriály na GM a přidaj pár věcí už tolik nebude. Bohužel, tady se ani autor nenamáhal tu grafiku upravit, natož změnit. Hnusoba grafiky je v tom, že GM má slabej 3D engine a lepší neutáhne.


galerie

Project X maze training Project X maze training Project X maze training Project X maze training Project X maze training

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce