recenze

The Deadly Soccer Ball

The Deadly Soccer Ball

To by jeden nevěřil, k čemu může takový obyčejný fotbalový míč být. Může se stát i zbraní, která svým ničivým rozsahem eliminuje hordy „ostnáčů“ kdesi hluboko v cizím planetárním systému. Tato originální a „skwjelá“ 3D hra nechť vás nemine…
Rozsáhlý název „CS248 (Graphics) Video Game Competition“ značí, že tu dnes máme co dočinění se zajímavým herně-soutěžním kouskem, který spatřil světlo světa na podzim roku 2005 v područí Stanfordské Univerzity. Hodně honosný začátek uvádí hodně honosnou hru.

Hrajeme v kůžičce legračně kostrbatého fotbalového míče, jenž má za úkol rozstřílet hordy létajících předmětů různých tvarů s „ostny“, a to prosím za časový limit. Hrací pole (dá-li se to takto nazvat) se rozprostírá na šesti - tunely propojených – 3D planetách. Ono se řekne rozstřílet – není to tak jednoduché, jak se zdá! Nejdříve sice na cíl vypálíme střelu a pokud objekt zasáhneme (a tím ho na chvíli zbavíme smrtelných „ostnů“), pak musíme honem cupitat (tedy spíše koulet se) směrem k němu a převálcovat ho, dokud je v agónii. Pokud to nestihneme, „ostny“ mu dorostou a musíme střílet a pinožit se k němu znovu. Občas potkáme ošklivého hada, který se nedá zlikvidovat a jenom nás prudí a zdržuje. Co je – kromě motivačního časového limitu na odstřelení všech „ostnáčů - asi ve hře nejzajímavější, je schopnost námi vystřeleného projektylu (jenž úspěšně minul cíl) decentně obletět kulatou planetku, na které se právě nacházíme. Popisovat fakt, že nás takto může naše vlastní střela trefit do konečníku aniž bychom to čekali, je asi zbytečné. Každopádně i na to je potřeba myslet.

Co myslíte, budu vám dnes doporučovat The Deadly Soccer Ball ku zahrání? Co myslíte? :-)

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

The Deadly Soccer Ball The Deadly Soccer Ball The Deadly Soccer Ball The Deadly Soccer Ball The Deadly Soccer Ball

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce