recenze

Red Valkyrie

Red Valkyrie

Na obrazovky vašich monitorů se dostává rychlá, akční a nadmíru futuristická hra Red Valkyrie. Cestujte vesmírem, zdolávejte nejrůznější nástrahy, čelte nesčetným nebezpečenstvím. To vše vás čeká právě zde. Jste zvědaví o co přesně půjde? Pak neváhejte a čtěte dál.
Děj tohoto dílka se odehrává výhradně ve vesmíru. To ale neznamená, že si budete jen tak poletovat nekonečným prostorem kam vás napadne. Můžete se totiž pohybovat jen na jakési rampě. Na té je velké množství strážců, kteří vám brání dostat se dál. Vlastníte však kosmickou loď. S její pomocí máte velkou naději, že nad nimi zvítězíte.

Plavidlo, se kterým se nakonec rozhodnete gamesu dokončit, lze vylepšovat. Můžete upravit štíty, účinek zbraní a navíc máte několik sekundárních zbraní (ty si ale musíte dokoupit). Jelikož je finanční situace pro vás velmi příznivá, lze si již na samém počátku svůj koráb pořádně nabušit nejnovějšími technologiemi. Mezi sekundární zbraně můžete zařadit rakety, defenzivní systém, který odhodí všechny otravy ve vaší blízkosti do bezpečné vzdálenosti, miny a jiné.

Grafika je velice svižná a zpracování fyziky mi přijde výborné. I když zde není prostor pro grafické orgie, hra vypadá i tak pěkně a při pohledu na výbuchy nebudeme rozhodně zklamáni. Kladně bych mohl hovořit i co se týče audio stránky. Solidní hudba na pozadí, zvuk střílejícího laseru či vybuchujících min…na nic z toho si prostě nemůžu stěžovat.

stáhnout hru
KopRus

autor
/ KopRus

Skóre

80 %

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

KopRus | 02.06.07 v 23:07

Dobrý poznatek, toho jsem si bohužel nevšiml. Takže děkuji za příspěvek.

hafan | 02.06.07 v 10:34

Peníze na začátku mám jen když si vyberu jednu z lodí které už tam jsou, pak je to lehký. Ale když sivytvořím novou loď tak je to mnohem těžší a žádný peníze na začátku nejsou.


galerie

Red Valkyrie Red Valkyrie Red Valkyrie Red Valkyrie Red Valkyrie

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce