recenze

Dive

Dive

Lákali Vás někdy hloubky oceánů? Že ano? A co takhle kdyby na dně byl nějaký poklad pro který byste se mohli vydat. Že to zní jako pohádka? Ale kdepak, dnes si to můžete vyzkoušet v další plné hře.
Jak jste se již domysleli z úvodu, dneska si zahrajeme na lovce pokladů. Po startu hry se vám objeví okno v kterém jsou pouze dvě volby a to start a konec. Po stisknutí startu se objevíte nahoře na hladině se žlutomodrou ponorkou a dvěma životy. Pod vámi je pár min a ponorek. Vaším úkolem je dostat se na dno, sebrat takový hnědý balíček a pak se s ním zase rychle dostat na hladinu.

Po sebrání balíčku se vám také objeví na obrazovce tři zlaté penízky, které můžete sebrat k docílení vyššího bodového hodnocení. Celkem se vyplácí je sbírat, protože za 3000 bodů vám přibude další život. A věřte že ho budete určitě potřebovat! Aby to nebylo tak jednoduché tak vám cestu komplikují miny, ponorky a jejich torpéda v pozdějších úrovních hlubinné miny a nakonec vzduch, který vám pomalu ubývá z ponorky. Vzduch navíc potřebujete pokud se chcete vynořit, takže máte vždy co dělat. Grafika je poměrně pěkná, ale to určitě vidíte z obrázků okolo. Co se týče zvuků, tak jsou pěkné, ale na druhou stranu mi chybí nějaká melodie na pozadí, která by u hráče vzbudila větší soutěživost..

Hra se ovládá šipkami pro pohyb a mezerníkem pro vypuštění vzduchu čili stoupáním, které má však určitou setrvačnost, takže se nedivte že nezastavíte na místě. Pokud máte rádi akčně-logické oddechové hry mohu vám tuto jen doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie