recenze

Total Dueling

Total Dueling

Vyvedená arkáda s brýlatým kouzelníkem v hlavní roli. Staňte se Harry Potterem a na létajícím koštěti ukažte všem zlým mocím zač je toho loket. Takže vzhůru do boje..
Máme to ale štěstí, my kouzel neschopní mudlové, že v říši za nástupištěm 9 1/2 existují programátoři, kteří na nás nezapomínají. Čas od času uvolní nějakou tu magickou hříčku, aby nám svůj svět aspoň trochu přiblížili. Díky jim za Total Dueling.

Jak jistě víte, tak nad krajem Bradavic a celým světem se pomalu a dlouho stahuje temný mrak Lorda Voldemorta. Situace se zhoršuje den ode dne a nebýt našeho hrdiny, Brumbál ví, jestli bych tu vůbec psal tuhle recenzi. Jenže Harry tu, spolu se svým naleštěným Nimbusem 2000, naštěstí je, takže na armagedon v podání mocných sil si musíme ještě chvíli počkat. Co by to ale bylo za hrdinu, kdyby jen tak nečině přihlížel a čekal až nepřítel udělá první tah. Ne ne, takový ten kluk Pottrovský rozhodně není. Chtěli jste válku, bude se bojovat. Total Duelling je klasická 2D arkáda, kde létáte všemi směry po obrazovce a snažíte se sestřelit svého protivníka.

Jistě, jsme ve světě kouzel, takže váš bojovník nemůže být samozřejmě nikdo jiný než mistr ve famfrpálu, hoch všemi směry nadaný a borec borců - Harry Potter. Proti němu se postaví nepřátelé všech kategorií a magických schopností. Do prvního kola něco na rozehřátí, takže třeba Draco Malfoy, který by neměl nikomu činit problémy, ale s postupem do dalších levelů se obtížnost rapidně zvyšuje.Sestřelit profesora Quirrela není jednoduché samo o sobě, ale když po jeho zabití proti vám nastoupí dva neposlušní studentíci – Grabe a Goyle spolu dohromady, pěkně si propotíte hábit a potom? Nakonec samozřejmě přijde ten, kvůli komu to všechno děláme. Na supersuper rychlém koštěti se zatraceně dobrou muškou přilétá sám Lord Voldemort. Zapomeňte na jizvu, nemyslete na Hermionu a hlavně střílejte a střílejte.

Žádné strachy, když neuspějete svět nám snad ještě chvíli vydrží. Je to přeci jen hra a musím uznat, že velmi pěkná. Dobrá grafika, ucházející ozvučení střel a kouzelná atmosféra. Total Dueling vám můžu jedině doporučit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Thufir | 09.07.03 v 12:33

SMAZAT TO !HNED!

houkal | 14.12.02 v 12:58

Božíííííííííííííí


galerie