recenze

Phoenix

Phoenix

A máme tady další, ale tentokrát velmi pěkně graficky zpracovaný klon starého dobrého Ufa. Oč bude kráčet nyní? Velice nic výrazného. Budeme střílet a snažit se zasáhnout nepřátele, sem tam když půjde do tuhého zapneme štít a hlavně se budeme vyhýbat nepřátelské palbě, která je čas od času téměř neprostupná. Hrajte, vzpomínejte.
Ano, dnes potěším fanoušky tohoto žánru. Věřím, že alespoň někteří z vás nebudou váhat ani chvilinku a hned budou stahovat, protože je co hrát. Máme zde dynamickou hru, která jistě dokáže na chvilku zabavit. Ponořte se do nostalgie a zavzpomínejte na to, jaké to bylo, když jste poprvé s vesmírnou lodí v dolní části obrazovky smažili ty potvůrky tam někde nahoře.

Nyní to bude ovšem o něco složitější. Nepřátelská plavidla, nebo co to vlastně je, se tentokrát budou pohybovat po celé obrazovce. Dokonce jsou tak vychytralá, že si klidně počkají na dolní linii, právě v místech, kde se pohybujete s vaším korábem. Prostor pohybu je tak značně zúžen a jde do tuhého. Když není zbytí, aktivujte ochranný štít pravým ctrl. Ten ale také nevydrží věčně a dalším problémem je, že v době, kdy je aktivní, se nemůžete pohybovat.

Připravte se někdy až na opravdu pořádnou salvu raket tam shora. Chce to postřeh a rychlé prsty. Hra je pěkně dynamická, ale nevýhodou je její stereotypnost. Neděláte nic jiného, než že samozřejmě likvidujete mimozemské lodě. Ale i tak dokáže na pár velmi hezkých a relaxačních chvil zabavit.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =

BUGGY | 28.11.07 v 12:03

JE TO VELKAAAA BLBOST ked to mam slusne povedat :-D


galerie

Phoenix Phoenix Phoenix