recenze

Polaris

Polaris

Další pěkná akcička, kde v roli rytíře budete pobíjet monstra všeho druhu. Aby toho nebylo málo, pomocí svého meče můžete vládnout přírodním živlům. Pojďme se na to kouknout společně.
Možná, že když řeknu název autora tohoto dílka, někteří z vás si i vybaví hry jako Propero, Scrapped, nebo oblíbené Kisses. Není to zkrátka nikdo jiný než DigiPen. Uvidíme, jestli to bude další povedený kousek, nebo jen obyčejný propadák.

Žádný příběh tady opravdu nečekejte, zato na pěknou zábavu se těšit rozhodně můžete. Tak tedy jak už jsem se zmínil, jste rytířem, který umí pomocí svého meče používat živly, tedy oheň, zemi, vzduch a vodu. Pravé schopnosti, kterými můžete vládnout pomocí živlů, ale musíte najít putováním po levelech a hledáním oněch schopností. I když je najdete, stále ještě nemáte vyhráno, protože na ně musíte mít dostatek zkušeností - na jednu menší 900 EP (experience points), na tu větší rovnou 2000 EP. To dodává hře na zábavnosti, protože vás zajímá, jak se daný skill projeví. Tím pádem vás to tlačí jít dál a dál k dalším levelům.

Po grafické stránce je to to lepší, co nám může 2D nabídnout a zvukové zpracování je rovněž na dobré úrovni. Co se týká hratelnosti ta je na jedničku.

stáhnout hru
KopRus

autor
/ KopRus

Skóre

85 %

další recenze tohoto autora


diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Raizo | 28.08.07 v 00:55

Dobry clanok bozska hra a este ktomu Multiplayer SUPER!!!!

Milan | 02.09.06 v 12:44

Souhlas god hra i článek.

KopRus | 24.08.06 v 10:49

Dík :)

Mikado | 23.08.06 v 22:53

Celkem good hra i článek.


galerie

Polaris Polaris Polaris