recenze

Shooting Balls Gallery

Shooting Balls Gallery

No tak toto je opravdu klidová záležitost. I přesto, že zde máme velké dělo, nebudeme nikoho zabíjet. Ničit ale budeme, to si už neodpustíme. Nad naším všemocným dělem se směrem dolů pohybují neúprosné míčky, které je potřeba systematicky odstraňovat. Ve vaší snaze vám budou pomáhat užitečné upgrady.
V kladech jsem zmínil 3 herní módy. Rád bych věnoval chvilku každému z nich a nakonec představil nějaká speciální vylepšení, která můžou často velmi pomoci. Takže směle do toho.

Jako první se nabízí arkádový mód. Nejde o nic jiného než o systematické a co nejefektivnější ničení pomalu postupujících koulí.

Dále je zde mód s názvem „výzva“ , zde máte ukazatel, který indikuje, kolik máte ještě času. Pokud úspěšně zničíte další koule, čas na indikátoru přibude. Úkolem samozřejmě je ničit a ničit, ale nesmí vám dojít všechen čas.

Jako poslední je zde puzzle. Získejte všechny diamanty. Jednejte velmi chytře a usnadněte si co nejvíce svou práci. Sbírejte bonusy, které vám pomůžou dosáhnout kýženého cíle. Bonusy ? Ano bonusy, právě jsem se odhodlal, že se o nich zmíním poněkud více.

Postupem do dalších a dalších levelů se vám otevírají příjemné upgrady, které podstatně usnadňují herní počínání ve všech módech. Tak co zde máme? Jako první se setkáme se speciálním typem zaměřovače. Pokud odpálíme kuličku, do které je přidána tato speciální utilitka, budeme po určitý čas vidět přesně místo, na které míříme, popřípadě na které dopadne míček odrazem od stěny. Toto místo bude označeno malým rotujícím zaměřovačem. Dále se můžete setkat s velkou bombou, jejíž demoliční síla je opravdu velká. Vhodným umístěním se můžete po výbuchu naráz posunout do další úrovně. Následuje upgrade, pomocí kterého zvýšíte hladinu míčků o 1 a tak oddálíte kupříkladu neodvratitelný konec. Ještě se zmíním o multibarevném míčku. Pokud se vám podaří ho umístit mezi 2 různě barevné míčky, odpálíte oba bloky.

Co dodat? Snad jen, že Shooting Balls Gallery je opravdu oddechová hra. Klidně můžete k PC posadit i mladšího sourozence, protože po dobu hraní jsem nezahlédnul ani kapku krve. Stahujte, pusťte se do hraní a relaxujte.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 3 =


galerie

Shooting Balls Gallery Shooting Balls Gallery Shooting Balls Gallery