recenze

Nori Kuro Cat

Nori Kuro Cat

Žila byla jednou jedna krásná malá kočička, která se rozhodla vypořádat se všemi zlotřilými nepřáteli. A právě vy jí v tom máte pomoci. Z nebohého zvířátka se vyklube pořádně silný tvoreček. ..
Nori Kuro Cat je víceméně klasická akční plošinovka obohacená o několik netradičních prvků. Ty příjemně povzbuzují hratelnost. Kočička umí používat různé útoky, pro ten silnější se ale musí „nabít“ dvěma předchozími zásahy. Potřetí pak můžete zaútočit silnějším plamenem, přičemž ho v daném časovém limitu při úspěšném zásahu můžete stále opakovat. Levely jsou navržené vcelku vtipně. Díky zničitelnosti prostředí musíte dávat bedlivý pozor, abyste si čirou náhodou nesestřelili půdu pod nohama a neskončili kdesi v hlubinách pekelných.

Posloupnost jednotlivých úrovní je také lehce netradiční. Obtížnost si nelze libovolně zvolit. Musíte totiž začít na easy úrovni. Jakmile ji dokončíte, přejdete na vyšší.A tam už se budete muset pořádně ohánět. Nepřátelé totiž nejsou žádný nazdárci a klidně se jich na vás sesype celé hejno. Slušná hratelnost společně se solidním zpracováním jsou tak hlavními přednostmi Nori Kuro Cat. Oceníte je i vy?

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Nori Kuro Cat Nori Kuro Cat Nori Kuro Cat