recenze

Dark Jungle

Dark Jungle

Možná se vám již někdy stalo, že jste při své cestě automobilem zabloudili. Takováto situace je vždy nepříjemná, ale obvykle je jejím jediným záporem ztráta času. Představte si ale, že nezabloudíte na obyčejné silnici, avšak rovnou v džungli plné podivných a nebezpečných tvorů.
Tato gamesa v sobě skrývá zajímavý námět. Připadá mi, že kombinuje jisté prvky arkády s automobilovými závody (i když zde s nikým nezávodíte, ale pouze ujíždíte). To vše je navíc v poměrně povedeném 3D kabátku.

Jde vlastně o to, rychle se zorientovat ve světě, kterým projíždíte. Musíte se vyhýbat různým nástrahám džungle, jako jsou například obří pavouci, nebo ještě horší dinosauři. Abyste nebyli zase tolik bezbranní, máte možnost po těchto tvorech střílet a odklidit je tak z cesty. Úkolem je dojet co nejdále a tím získat co možná nejvyšší skóre. Pro jeho vylepšení navíc lze sbírat diamanty, nebo zlaté cihly, které jsou v pralese pochopitelně zcela běžnou věcí :-). Ale mám pocit, že herní systém není zcela dotažen. I když jsem vrážel do různých tyranosaurů, zajíců a všeho možného, připadalo mi, že se mi nic nestalo, ale možná že se pletu.

Grafika tedy není špatná, ale má poměrně velké HW nároky, ale bohužel nic není zadarmo. Se zvukem se to má již poněkud hůře a označil bych jej za podprůměrný, možná s přimhouření jednoho oka (ucha) průměrný. Nemůžu totiž považovat pouhé skřehotání za kvalitně odvedenou práci na audio stránce tohoto titulu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Dark Jungle Dark Jungle Dark Jungle