recenze

Hello Panda

Hello Panda

Ahoj, tady panda. Ano – hlavní roli v dnešní gamesce má toto sympatické zvířátko. Tentokrát ale nebude vyobrazeno nikterak přívětivě. Do rukou totiž vezme zbran a pokusí se zneškodnit všechny nepřátele!
Hello Panda je přes nezvyklého hlavního hrdinu (dokonce si můžete zvolit ze tří různých pand – liší se vlastnostmi) vlastně úplně obyčejná akční střílečka japonského stylu. Střílíte vertikálním směrem, přičemž proti mnoha rozličným nepřátelům včetně několika bossů máte možnost využít hned několik druhů útoků. Vedle klasického nepřetržitého střílení také ničivý laserový paprsek. Ten je však omezen jen na určitou dobu a nelze ho tedy používat neustále.

Protivníků a jejich střel skutečně není málo, takže se připravte na pořádně ostrou akci. Bohužel, často se dostanete do takového akčního víru, že je prakticky nemožné se paprskům vyhýbat a dobře se zorientovat. Naopak plusem je pohledné zpracování. Hudba a zvuky s celým image hry dokonale ladí. Hello Panda tak mohu s klidným srdcem doporučit na krátké odreagování.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Hello Panda Hello Panda Hello Panda