recenze

Deadly Steps - Mission Clone 2

Deadly Steps - Mission Clone 2

Pokračování této hry je zde. Po pár dnech, kdy jste úspěšně dokončili misi na chladné Sibiři, se vypravíte do Anglie. Cíl mise stále stejný. Zneškodnit zlotřilé hlavy klonovací korporace.Dostat se k nim však nebude snadné, pokud vaše muška nezamíří přesně.
Podstatou hry je stále totéž, tedy relaxační střelba na živé a ozbrojené terče, takže kdo si oblíbil původní titul, už nyní ví, na co se může těšit. Ono těch změn opravdu není mnoho.

Nové prostředí, to je to jediné, co je na první pohled jiné. Jinak se jedná o takřka totožnou akční střílečku s „bílím balónkem“ v hlavní roli. Opět budete hlavně střílet, neboť to je jediná správná metoda, jak se dostat dále přes hordy „nepřátelských balónků“. Sem tam přeskočíte i nějakou tu propast, ale jak se vypořádat s neprůchodnou zdí? Kromě střelné zbraně máte k dispozici i malý počet granátů, s jejichž pomocí lze rozbít tuto ošklivou bariéru. Jestliže se vám to nepodaří, nové granáty získat nelze. Proto doporučuji si na takovýchto místech hru nejdříve uložit a pak začít házet. Ne opačně J.

Frenetické střílení je v tomto provedení opravdu dobrá zábava, ale je škoda, že ke konci se dostanete poněkud rychle. No naštěstí nás čeká ještě třetí díl

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Deadly Steps - Mission Clone 2 Deadly Steps - Mission Clone 2 Deadly Steps - Mission Clone 2 Deadly Steps - Mission Clone 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce