recenze

Treasure Hunter Man

Treasure Hunter Man

Prohledejte tento ostrov a zbavte jej přebytečných pokladů a dalších užitečných věcí. Buďte si jisti, že všechny předměty ještě rádi upotřebíte. Zdolávání útočících příšerek je přece jenom lepší se zbraní v ruce a rozprostraněné propasti také nepřeskočíte jen tak. Vše si musíte vydobýt správným hraním.
Pohyb po celém světě je vám nyní k dispozici. Jak se s tamními nástrahami popasujete konkrétně, je náplní této povedené hry.

Protože zde nic nedostanete zadarmo, budete po celou dobu hraní plnit nějaký úkol a snažit se získat vše potřebné pro postup dále. Hlavní hrdina je jakýsi lovec pokladů a putuje po mnoha částech ostrova, aby získal cenné předměty z těch nejzapadlejších míst tohoto koutu pevniny. Poté co ukořistíte meč, se můžete bránit a také se vám otvírá prostor pro další působení. Při procházení jednotlivých úrovní se budete tedy ohánět mečem a také skákat po plošinkách, vyhýbat se těsně letícím střelám a řešit další zapeklité situace. Za vaše snažení jste odměněni mincemi, jejichž množství lze zvýšit kosením nepřátel a poctivým sběrem napříč úrovněmi, poklady a novými dovednostmi. Celý ostrov je de facto propojen, a tak se občas budete vracet na tatáž místa, ale s novým cílem.

Nechybí ani souboje s bossy, které sice nejsou moc náročné, ale celkový obraz hry to markantním způsobem nezmění. Jedná se o velice dobrý a propracovaný titul, v němž si jak dostatečně zahopsáte, tak zamácháte mečem. Mohu jen doporučit :-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Treasure Hunter Man Treasure Hunter Man Treasure Hunter Man Treasure Hunter Man