recenze

Mega Man Evolution

Mega Man Evolution

Megaman se opět ukazuje na našich monitorech a předvádí, v jak výborné dokáže být formě. Tentokrát se bude muset popasovat se skupinkou nebezpečných robotů, kteří by ho nejraději viděli mrtvého. Naštěstí se s nimi můžete co do výbavy směle měřit.
Tentokrát na to nejste sami. Vaše kroky bude sledovat jeden čtyřnohý a svými schopnostmi užitečný přítel.

Jedním z důležitých prvků jsou vaše volby, jež ovlivňují samotnou hru. Hned na začátku si vybere, jakou úroveň si prohlédnete nejdříve. Pak už se vše odvíjí ve víru akce. Narazíte na spoustu nepřátel větších či menších, ale valnou většinu z nich odpravíte dobře mířenou střelbou. Kromě střílení si to můžete se soupeřem rozdat ručně, nicméně tato cesta se na mnoha místech nevyplatí. Po cestě budete sbírat také životy a lékarničky na doplnění zdraví, ale také brnění. Jestliže se vám podaří porazit bosse na konci kola, v dalším hraní disponujete jeho bojovou schopností. Ještě by se dalo pohovořit o týmové spolupráci. Celou cestu vás následuje pes, kterého v případě potřeby smíte využít například jako odrazový můstek a dostat se tak na nedostupná místa nebo přes zle vyhlížející jámu. Tato volba udává poněkud vetší rozlehlost herních kláves, a proto si je zde dovolím vypsat. Jsou to kromě kurzorových kláves také Y (Z) ,X,C,V, A,S,D,F,W,E,R, L Shift. Všechny tyto klávesy by měli být někdy užitečné.

Na grafiku je radost pohledět a zvuková stopa dává hře ten správný akční potenciál. Jediné, co by někomu nemuselo dělat radost, je fakt, že hra neběží přes celou obrazovku. Velikost, kterou při spuštění dostanete odpovídá zhruba velikosti obrázků u této recenze. Tak si můžete udělat představu sami. Podle mého soudu by však žádný příznivce akčních 2D her neměl váhat a fanoušci Megamana už vůbec ne :-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Mega Man Evolution Mega Man Evolution Mega Man Evolution Mega Man Evolution

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce