recenze

Monstrumo

Monstrumo

Chyběla vám ve freewarových vodách nějaká nápaditá střílečka, která by nabízela jak povedené grafické zpracování, tak zábavnou hratelnost? Možná jste hledali Monstrumo a dočkali se až nyní.
Upřímně se musím hned na začátku recenze přiznat k tomu, že jsem se už dlouho u žádné freewarovky nepobavil jako u Monstrumo. Nabízí totiž originální zápletku, skvělé vizuální zpracování a především zábavu, i když v trochu omezené míře, což způsobuje krátká hrací doba. Tím bychom za sebou měli výčet negativ, takže hurá na pozitiva.

Tím hlavním je již zmiňovaný příběh. Hlavním hrdinou je člověk proměněný v zombie, kterému se samozřejmě smrt moc nelíbí, a tak sesnaží získat svůj život zpět. To není tak těžké, tedy v případě, že máte po ruce dostatek živých bytostí, z nichž byste mohli vysát životní energii a vyměnit ji za vlastní život. Vrátíte se tak na ostrov, kde došlo k proměně v zombie, a pokusíte se pozabíjet co nejvíce jeho obyvatel. Do začátku máte k dispozici pouze sekeru, s níž je likvidace nepřátel nesmírně složitá, postupem času se však propracujete k lepším kouskům – namátkou jmenujme třeba meč nebo šavli. Nepřátelé jsou na tom podobně: čím dále se dostáváte, tím vyspělejší jsou. Z neškodných človíčků se rázem stanou neohrožení piráti a vy se pořádně zapotíte, než je připravíte o život.

Audiovizuální zpracování jen nasazuje povedené hratelnosti korunu. Řadí se svou kvalitou hodně vysoko, takže se rozhodně budete mít na co dívat, i co poslouchat. Škoda jen krátké hrací doby. Po pár desítkách minut už bude po všem…

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 5 =

SpokoWap | 17.01.06 v 15:00

Naprawde fajna gierk. Pozdrowienia


galerie

Monstrumo Monstrumo Monstrumo Monstrumo

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce