recenze

Čtyři krá*y

Čtyři krá*y

Skutečně ovládáte čtyři dámy, které mají dohromady tolik IQ asi jako sud plný šneků. O to více budete muset zapnout své vlastní mozkové závity a vyřešit tak zdejší zapeklité hádanky. Se zábavou a humorem v češtině se jedná o výborný logický titul.
Tato hra se zúčastnila letní soutěže Velkého Chytráka a ne nadarmo se dostala až na první místo. Ale posuďte sami.

Ovládáte čtveřici dívek, přičemž každá z nich má jiné schopnosti. Jedna umí skákat výše než ostatní, další zas umí posouvat určitý typ beden a tak všelijak podobně. Když se k tomu totiž přidají ještě různé bonusy k jejich základním schopnostem a princip přírodních živlů (oheň, voda, země, vítr), těžké puzzle na sebe nenechají dlouho čekat. Vašim úkolem je dostat všechny, nebo některou z holčin, do jejich portálu. Pokud je zde jen jeden portál, kupříkladu vodní, nebojte se při správném řešení zlikvidovat ostatní dívky, které vám stojí v cestě. Samozřejmě až poté, co splní svůj dílčí úkol a nebudou již potřeba.
Budete posunovat různé druhy beden, následně je ničit, ale i střílet, přičemž každé nové kolo je uvozeno vtipnými rozhovory mezi ženštinami a vzhledem k jejich inteligenci se minimálně pousmějete.

Hru si můžete kdykoli uložit a při chybě zase nahrát na poslední pozici. A protože je to hra česká, nic vám nezabrání v tom, abyste si užili vtipný a logický kousek s vysokou hratelností. Pakliže na vás herní série Quadrax byla až příliš těžká, zde byste si mohli zlepšit náladu :-).

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Drticka

Drticka | 26.05.19 v 11:18

zajímavé

banane4joy | 01.04.10 v 20:21

Díky moc za pěknou recenzi a hlavně jsem rád, že hra líbila. Pokud se někdo zasekl, klidně napište. Kontakt je ve hře. :)


galerie

Čtyři krá*y Čtyři krá*y Čtyři krá*y