recenze

Magna-man

Magna-man

Nemilosrdný boj právě začíná. S pravidly je to velmi jednoduché. Zničte je, nebo oni zničí vás. Nechte je žít a oni vás ve vteřině pošlou k zemi jednou smrtící ranou. Aby se tak nestalo, budete muset položit mnoho bomb na správná místa.
Ti z vás, kteří mají rádi hry ve stylu legendárního bombermana, už mohou větřit závan své oblíbené zábavy.

Ocitáte se v labyrintu chodeb, v němž nejste ani na okamžik v bezpečí. Je totiž plný stále se neúnavně pohybujících nepřátel různých tvarů, kteří mají jen jeden smysl života. Tím je pochopitelně vaše smrt, a tak se máte co ohánět. K tomu, abyste postoupili dále, musíte zlikvidovat vše živé v širokém okolí. Nejjednodušší cestou je hodit jim do cesty zapálenou bombu a doufat, že v následujících vteřinách zůstanou v oblasti výbuchu. Pokud vám dojdou omezené výbušniny, můžete využít svoji zbraň, s níž lze posunovat jisté kulaté objekty směrem k vám nebo od vás. Při tomto způsobu je nutné dávat si pozor, neboť se snadno stane, že kromě nepřítele převálcujete taktéž sebe.

Hra vyžaduje trochu cviku, co se ovládání týče, a i poté se občas dostanete na nevhodné místo, kam jste jít nezamýšleli. V podstatě se jedná o starého dobrého Bombermana, tak jak ho všichni známe.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Magna-man Magna-man

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce