recenze

Husiti

Husiti

Staňte se velitelem husitů a oslavte vítězství ve všech devíti bitvách. Hra na motivy animovaného filmu, která prověří vaše strategické uvažování a schopnost správně rozmístit jednotky.
V celkem devíti bitvách se zvyšující obtížností máte za úkol ubránit se nájezdům křižáckých vojsk. K vítězství vede správná taktika a strategické rozmístění jednotek. Základní surovinou na veškerou produkci je pivo, bez toho se do boje nikdo nepohrne. Posléze při dostatečném množství piv můžete produkovat další jednotky, které stavíte na hrací plochu a bráníte tak vaše území.
Nutno podotknout, že projít nesmí nikdo, takže postupně vyztužte všechny vaše fronty. Stejně jako se rozrůstají jednotky nepřítele, tak také vy odemykáte nové jednotky. Každá z nich má svá specifika a hodí se na něco jiného. Produkujte tak s rozmyslem a poslouchejte rady Mlhoše a Záboje. K dispozici je rovněž mód nekonečné bitvy, ale pokořit všech devět levelů není zase jen tak. Hra je vyvedena v kreslené grafice filmu a samozřejmě v češtině, celkově povedený titul.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =

Jan Hůrka | 16.12.19 v 17:23

text příspěvku

Michal | 09.10.16 v 22:12

Proti černým práčata nebojují , takže je nutný zastavit to co jede za černejma vozovou hradbou a černýho postupně udolat nasazováním palcátů nebo kopiníků. Bohužel to spotřebuje pivo a pak už je konec. Ten level s černýma sem bez kouzel nedal ani s 5ti pivovarníkama. Prvního zabiju ale pak přijdou dva naráz a je konec.

honza | 02.04.15 v 19:07

nekonečná hra---- nic, nic, pak přijdou černí a je konec.... skóre furt 120- max. rekord 159, dál už to moc nejde, jakmile jsou v jedné řadě třeba 3 černý potvory, nedá se s tím nic dělat.. Jako dokáže zabavit, ale je to lehký, lehký a pak bum a to se už hrát nedá,

Janička1

Janička1 | 11.01.15 v 08:25

no co na to říci


galerie

Husiti Husiti Husiti Husiti