recenze

Valdis Story

Valdis Story

Vžijte se do role sympatického panáčka Valdise a ukažte svým soupeřům, že si s vámi neměli nic začínat. Tato tradiční věta značí fakt, že zde máme klasickou gamesku zpracovanou v poměrně líbivé grafice a s pohodovou hratelností.
Valdis je sympatická postavička, která měla vcelku smůlu. Ocitla se na velice podivném místě, jež se začalo hemžit ještě podivnějšími individui. Ta se ho snaží všemožně dostat a i když mnohdy vypadají jak některé postavičky ze známé pohádky Ferda Mravenec, rozhodně byste je neměli podcenit. Naštěstí ani vy nejste žádné „béčko“ a tak jim vše můžete oplatit. Za vaše snažení pak získáváte hlavně cenné zkušenosti, které pak zužitkujete při soubojích s tužšími protivníky. Velice často se také bude potřeba dostat na nedostupná místa. Cíleného efektu docílíte jedině slušným výskokem a mnohdy budou skutečně rozhodovat milimetry.

Okolní prostředí je celkově příjemné, možná by neškodilo použití více různých textur. Takhle se po zhruba půlhodině vše přehoupne do nepříjemného stereotypu. Jen bych ještě závěrem upozornil, že se jedná pouze o ochutnávku. Kompletní verze je bohužel ještě v nedohlednu.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Unknown_face | 07.09.07 v 21:16

Sice nemám ve zvyku přidávat komentáře k běžným recenzím,ale to,co jsem se zde dozvěděl mě vskutku nenadchlo.Především co se příběhu týče.Podle autora měl hlavní hrdina pech a dostal se na místo plné "podivných individuí".Pche.Příběh je dosti dost dobrý,a nebudu se zde o něm rozepisovat,ať si ho každý užije.Ale pokud autor neumí anglicky nebo příběh nepochopil,tak ať se radši o něm nevyjadřuje.Jinak tento příspěvek není myšlen jako útok na autora,to spíš jako jakési "opravení"(i když už píšu pozdě vzhledem ke staršímu datu uvedení na freegame)drobné,ovšem celkem významné chybky.


galerie

Valdis Story Valdis Story Valdis Story

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce