recenze

Lethal Judgement 3

Lethal Judgement 3

Dnes jsem poprvé uvažoval dát hře 100% hodnocení. Střílečka Lethal Judgement 3 je BOMBA za 0,-Kč včetně DPH!!! Grafika nad úrovní komerčních kusů, hratelnost vybalancovaná, super levely atd atd. Doufám, že se názorově ztotožníme, přátelé.
Přesto, že mám velkou slabost pro horizontální střílečky s raketou, přestože jsem nostalgik jako Brno, přestože se několika jedincům mezi vámi mé hodnocení líbit nebude, přesto všechno do toho jdu a dám této hře ABSOLUTORIUM!!!

Do dnešní úchvatné střílečky, kterou jsem objevil kdesi v útrobách internetu, jsem se zakoukal od prvního okamžiku. Prostě láska na první pohled. Chvějící se rukou jsem po instalaci uchopil ovládací klávesy obvyklé pro tento typ her a začal pařit. První, čeho si určitě všimnete, je úchvatná, ne ÚCHVATNÁ! grafika. Zažil jsem za posledních dvacet let snad jen dvě střílečky s takto vymakanou grafikou – The Reap a Hypercore, které však nebyly bohužel „for free“. Druhým atributem charakterizující Lethal Judgement 3 je značná obtížnost od prvního do posledního levelu. Jinými slovy – až budete po osmé prolétávat prvním levelem a posunete se byť jen o kousek od kritického místa plného asteroidů a rychlých střílejících korábů, pak se nabudíte a namotivujete tak, že hru prostě nepustíte z ruky do posledního výstřelu (pokud jste ovšem „máslíčka“, pak jděte raději hrát kuličky s mrňaty na pískoviště). A právě třetím základním prvkem hry je úžasná motivační hratelnost.

Více se nedá napsat, neboť v jednoduchosti je síla. To jedno procentíčko, které jsem odečetl z bájné stovky, neznamená nic jiného, než můj Caligulovský rozmar – přál bych si prostě jen o pár levelů navíc, abych prodloužil svůj herní orgasmus.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

Haxmaster | 12.10.10 v 12:48

Vy jste asi nikdy nehráli českou Jets n Guns, co? Tohle je hodně slabej odvárek oproti tomu...

mintaka | 16.04.06 v 00:04

A mě se to bohužel podařilo dohrát za hoďku na něco.

Musíš nechat ducha zvítězit nad virtuální hmotou :-)

Antares | 12.04.06 v 19:54

tahle hra je uplne nehratelna ten prvni level se da ale kdo presel ten druhej tomu mohu pogratulovat ja sem to zmakl maxi na 75% pak sem skoncil dle me je to fakt divny ze to jde tak sakramentsky rychle

driver | 27.03.06 v 02:10

velmi dobra rychla strielacka.dobra vzpomienka na stare casy

RedBull | 18.03.06 v 23:06

no lidicky takze bych to rekl asi takhle na pohled hra zajimava..ale urcite se neda srovnavat s Jets"n"guns kere jsem uz nekolikrat dohral .. to ma hratelnost vinikajici .. grafika vinikajici .a je to to samej žánr jako tohle .. = top v žánru (mluvim o Jets"n"guns) no lidi kdyz budou pochyby tak si to zahrajte a budete menit nazor v tu ranu .. ;) rijemne zapareni

Honza | 07.03.06 v 22:32

To je normalni,ze ta hra uz v prvnim levelu jede extremne rychle,ze se nic neda stihat? Dik

marian | 06.03.06 v 10:34

V pohodě, respektuji to! Není člověk ten, jenž líbil by se všem :)

Kily | 02.03.06 v 22:05

Myslím že máme dost rozdílný názor na pojem "úchvatná grafika"

Triple T | 02.03.06 v 15:43

Taky vam hra ke konci prvniho levelu zrychli na temer neunosnou rychlost? Vypada to dost efektne, ale pul argumentu je proti tomu, ze je to umyslny prvek (v bossfightu rychlost kolisa, hlavni menu potom reaguje velmi pomalu, zacatek prvniho levelu jede stale na vyssi rychlosti). Doufam, ze je to zavineno mym hardwarem, protoze pak bych si tenhle efekt mohl zamluvit do nejake moji hry.

mylko | 01.03.06 v 18:33

urcite to moze byt dobra hra, keby mi tak este sla spustit...


galerie

Lethal Judgement 3 Lethal Judgement 3

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce