recenze

Three Weeks in Paradise

Three Weeks in Paradise

Lahůdkový remake kultovní osmibitové hry se vynořuje na našich monitorech! Malý tropický cestovatel se snaží v této 2D adventurce zachránit co se dá. A že mu stojí v cestě ladajaký mrzký sprajtík, o tom rozhodně není pochybností. Hrajte, pařte, relaxujte!
Pamětníci se dnes opravdu dočkají, takže připravme kapesníček tak, aby zachytil naši tekoucí „nostalgickou“ slzu. Bandička s názvem Team SpecNG pro nás všechny připravila velmi kvalitní remake s originálním názvem „3 týdny v ráji“ (nikoliv „v háji“). Hráč, který má toto osmibitové rozhlédnutí v novém hávu rád, se v ráji ocitá tak jako tak. Hlavní hrdina, kterého ovládáme, to má o poznání těžší. Z jeho pohledu by se hra mohla spíše jmenovat „Three weeks in hell“.

Dnešní hra v originálním vydání před mnoha a mnoha lety uzavírala (?) celkem úspěšnou sérii o chlapíkovi jménem Wally (začátek byl Everyone´s Wally atd.). Tato série vyčnívala nad tehdejší produkci minimálně o hlavu a to hlavně z důvodu kombinace adventurálně-akční propracovanosti a přitažlivé grafiky. Obecně jde o to, aby náš hlavní hrdina prošel bez ztráty kytičky džunglí, tu a tam posbíral nějaké ty věci a ve vhodný okamžik je na určeném místě použil. Jeho životním cílem je dostat se pryč z této hrůzostrašné džungle plné nástrah v podobě nebezpečných zvířat, ptáků, domorodců a jiných myslitelných „sviněk“. Je jasné, že při styku s výše uvedenými entitami je hrdinovi odsána životní energie nemnohdy končící jeho smrtí.

Takže? Hra je graficky přítulná, ovládání bezproblémové, logické problémy zapeklité ale řešitelné. Tento šperk z rodiny remaků by neměl chybět ve sbírce každého rozumného pařana.

stáhnout hru

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

silvia | 31.12.05 v 22:19

ahoj

Tomáš | 20.12.05 v 21:40

hele nemůže mi někdo poradit jak bych sem mohl dát novou vlastně vyrobenou hru poradte prosím

Marian | 08.11.05 v 10:01

Zkus se porozhlednout na serverech s navody pro stare osmibitovky. Jsem si jist, ze tam ten navod je.

Maky | 08.11.05 v 09:58

nevim,jak mam sebrat predmety!!!!!!!!!!!!!!!!!Muze mi nekdo prosim poradit?


galerie

Three Weeks in Paradise Three Weeks in Paradise Three Weeks in Paradise Three Weeks in Paradise Three Weeks in Paradise

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce